![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 37 Pomógł: 0 Dołączył: 21.06.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mam wspaniały kod ktory przesyła mi dane xml do php i zapisuje do pliku xml
i kod as3
jednak ten xml we flaszu "zajmuje" całe xmlURLReq.data a potrzebuje jeszcze wysłac nazwe katalogu do php probowałem tak jak sie wysyła normalne zmienne naprzyklad stringi
i php
jednak czy robie variables.xml=xml.toString(); czy variables.xml=xml.toXMLString(); czy tylko variables.xml=xml wynikiem jest zapis do xml ale to juz nie jest xml tylko xml zepsuty <site name="site\"> <bg name=\"LAY1\" type=\"layout\"> <bg name=\"kolor0\" type=\"buildin\" source=\"AllFacesCOLOR\" width=\"stageWidth\" alpha=\"1\" height=\"stageHeight\" parameters=\"0xbfb297\"/> <bg name=\"kolor1\" type=\"buildin\" so jak zamienic $flaxml = $_POST['xml']; na xml spowrotem i zapisac by było ok ok moge dołaczyc header do tego przesyłu URLRequestHeader jak go odczytac w php pozniej
mogłbym w tym headerze przesłac nazwe katalogu i tylko jak go odczytac w php i czy nie popierniczy kodu tez |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 144 Pomógł: 12 Dołączył: 16.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wydaje mi się, że tew apostrofy masz z powodu włączonego mechanizmu magic_quotes, albo je wyłącz ( co jest niebezpiecznie i pamietaj o sql injection) albo użyj stripslashes() na $_POST |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 37 Pomógł: 0 Dołączył: 21.06.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
$xml ='<'.'?xml version="1.0" encoding="utf-8"?'.'>'. "\r\n" .stripslashes($flaxml) ;
dzieki bardzo |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 13:00 |