![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 23 Pomógł: 0 Dołączył: 23.01.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
sciagnelem kilka skryptow (ksiega gosci, panel administracyjny...) zaden z nich nie dziala !!!! zawsze jest jakis problem. czytam zawsze readme ale coz nie za duzo z tego rozumiem
![]() bledy :: Warning: Undefined variable: enable_search in download/download.php Warning: Undefined variable: display_head_msg in download/download.php Warning: Undefined variable: ilepoz in d:/data/moje dokumenty/php/strony/ksiega/index.php a w ksiedze gosci nawet nie moge dodac wpisu !!! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 5.02.2003 Skąd: Polska, W-w Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jezeli to sa szanujace sie scripty i dosc rozbudowane to powinny miec takie pliki jak config.php czy z podobna nazwa, wtedy duzo ustawia sie w cnofigu, a w readme czesto mozna sie polapac nawet bez znajomosci angielskiego no chyba ze sa takie badziewne znaczki w ksztalcie czarnych prostokatow, polecam Ci polskie scripty poniewaz wiele nie odstepuja od innych a maja polska dokumentacje i sa bardzo latwe ....
-------------------- "I Wish I Was A Neutron Bomb..."
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 786 Pomógł: 0 Dołączył: 18.03.2002 Skąd: Wroclaw/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat sciagnelem kilka skryptow (ksiega gosci, panel administracyjny...) zaden z nich nie dziala !!!! zawsze jest jakis problem. czytam zawsze readme ale coz nie za duzo z tego rozumiem :roll: wszystkie skrypty ktore sciagnales zostaly kiepsko napisane. przykro mi.
bledy :: Warning: Undefined variable: enable_search in download/download.php Warning: Undefined variable: display_head_msg in download/download.php Warning: Undefined variable: ilepoz in d:/data/moje dokumenty/php/strony/ksiega/index.php a w ksiedze gosci nawet nie moge dodac wpisu !!! -------------------- .. make web your home ..
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 23 Pomógł: 0 Dołączył: 23.01.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
sciagalem je ze stron ktorych linki znalazlem tutaj!!! hmmm w takim razie podajcie jak macie linka do strony ze 'sprawdzonymi' skryptami ktore na pewno beda pracowac... interesuje mnie przede wszystkim cos a la panel administracyjny, ilosc pobran. chce po prostu rzucic na to okiem, by pozniej moc stworzyc cos wlasnego, ale potrzebuje jakiejs podpory
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 20:40 |