![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 83 Pomógł: 0 Dołączył: 15.06.2009 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam mam problem
Mam stronę gdzie są tam zakładki praca oferta itp, I chce aby w każdej zakładce była inna treść i możliwość dodania tam podstrony Abym miał możliwość edycji za pomocą tinyMce Teraz moje pytanie jak to wykonać Było by to w Divach i róznica ma być tylko w zawartości Miał by być do tego jakiś skrypt |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 362 Pomógł: 714 Dołączył: 12.02.2009 Skąd: Jak się położę tak leżę :D ![]() |
Mam coś, gdzieś, jakoś i ma robić to i tamto. Tak rozumiemy wszyscy o co Ci chodzi
![]() -------------------- Najpierw był manual... Jeśli tam nie zawarto słów mądrości to zapytaj wszechwiedzącego Google zadając mu własciwe pytania. A jeśli i on milczy to Twój problem nie istnieje :D
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 83 Pomógł: 0 Dołączył: 15.06.2009 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A jak byś miał to zechciał byś się podzielić allbo coś takiego
![]() Ten post edytował bubus_s 12.11.2009, 16:06:16 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 678 Pomógł: 124 Dołączył: 26.09.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
<facepalm>
Thek miał na myśli, żebyś szerzej opisał swoje pytanie/problem. -------------------- Napisane z palca! <- to tak dla lansu ;)
FancyStudio.pl - Tworzenie Stron WWW w Oparciu o XHTML, CSS, JS, PHP i MySQL. Mój blog :: Portfolio Fotograficzne Igora Biedrawy |
|
|
![]()
|
|
A mianowicie niżej przedstawiam grafikę
TO dla qmpla ma być A więc mam zaznaczone tam w zakładkach jaki dział strona główna oferta itp I treść i chce aby treść była w każdym inna żeby ją dodać za pomocą PHP i mieć możliwość edycji w php + edytor TinyMce Bo jak bym to zrobił tzw na sztywno to zapewnie była by treść wszędzie ta sama I tu proszę o szybko pomoc Pozdrawiam:] Link Do grafiki ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 20.07.2025 - 02:16 |