![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 30.10.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Jestem zielony i chciałbym się zapytać jak uzyskać taki coś zdjęcia plakatów na tej stronie wiem że jest tu użyty 'opacity' ale nic poza tym... i jak mogę zrobić podobne kalendarium jakie znajduje się na tej stronie kalendarium imprez Z góry dziękuje |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 678 Pomógł: 124 Dołączył: 26.09.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Co do pierwszego to poczytaj sobie o zdarzeniu "onmouseover". Jeśli chodzi o to kalendarium imprez to już trochę bardziej skomplikowana sprawa. postaram ci to wyjaśnić w kilku krokach.
To tak w duuużym skróceniu. Ale z tego co widzę to na początek powinieneś poczytać pare kursów i zacząć od czegoś łatwiejszego a nie od razu rzucać się na głęboką wodę bo możesz się zrazić. Mimo wszystko życzę ci powodzenia(ja też tak zaczynałem, szczerze mówiąc ![]() -------------------- Napisane z palca! <- to tak dla lansu ;)
FancyStudio.pl - Tworzenie Stron WWW w Oparciu o XHTML, CSS, JS, PHP i MySQL. Mój blog :: Portfolio Fotograficzne Igora Biedrawy |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 11:45 |