![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 211 Pomógł: 4 Dołączył: 29.10.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ma taki kod:
Kod $('#operacjediv').slideUp(1000, function() { var doda = '&a='+new Date().getTime(); $('#operacje').load('ajax.php' + doda, function() { $('#operacjediv').slideDown(1000); }) }) Problem polega na tym, że jak jest slideUp, to div zwija się i jak się zwinie, to jest mignięcie. Nie mam żadnego pomysłu jak to zlikwidować. Używam niestety do sprawdzania IE, ponieważ mam stronę na pulpicie napisaną w delphi i tam mogę użyć tylko IE :/ |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Bez kompletnego kodu za wiele nie da się powiedzieć.
Cytat ponieważ mam stronę na pulpicie napisaną w delphi i tam mogę użyć tylko IE :/ A guzik prawda. ![]() ![]() Nie wiem, jak jest w Lazarusie, nie miałem jeszcze okazji w nim dłużej pogrzebać. ![]() -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 10:17 |