![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 82 Pomógł: 0 Dołączył: 14.09.2008 Skąd: Polska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Ostatnio potrzebna mi była zmiana kodowania w skrypcie PSNEWS (do pobrania: http://www.e.iprogramy.net/program/754 ). Zrobiłem więc to i na pierwszy rzut oka wszystko wygląda ok, ale...
nie ważne do jakiej strony w panelu administracyjnym się odwołam to przekierowuje mnie do strony logowania (index administracji wchodzi raczej wszystko powinno działac według moich oględzin, ale że w php jestem totalnym nowicjuszem to chciałbym wiedzieć gdzie jest problem) Poza tym wysyła mi informacje o kilkukrotnym przesłaniu ciasteczka. Cytat Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/diablo/domains/swiatdiablo.pl/public_html/news/index.php:1) in /home/diablo/domains/swiatdiablo.pl/public_html/news/admin.php on line 5 Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/diablo/domains/swiatdiablo.pl/public_html/news/index.php:1) in /home/diablo/domains/swiatdiablo.pl/public_html/news/admin.php on line 5 plik admin.php -> http://www.swiatdiablo.pl/admin.txt Naprawdę bedę bardzo wdzięczny za pomoc, ponieważ, w rpzeciwieństwie do większości problemów o których tutaj dyskutuje, nie mam juz zupełnie pomysłów jak mógłbym to naprawić. Jeszcze raz proszę o pomoc. Pozdrawiam. Ten post edytował Drav 23.10.2009, 21:26:39 -------------------- XHTML | CSS | PHP (Uczę się :D)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 4 005 Pomógł: 548 Dołączył: 7.04.2008 Skąd: Trzebinia/Kraków ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 82 Pomógł: 0 Dołączył: 14.09.2008 Skąd: Polska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wszyetkie sposoby z googli nie wchodzą w rachube, ponieważ chce pozostawic kodowanei iso-8859-2.
-------------------- XHTML | CSS | PHP (Uczę się :D)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 592 Pomógł: 445 Dołączył: 12.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A co ma do tego kodowanie iso? Ma być UTF-8 bez BOM jeśli w ogóle używasz UTF-8, jeśli nie to zostaje to co masz.
Tak czy inaczej wysyłasz wcześniej jakąś treść do przeglądarki. Używaj pełnych tagów <?php zamiast <? Co masz w pliku functions.php? session_start(); ma być na początku pliku Ten post edytował vokiel 24.10.2009, 19:20:28 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
http://www.swiatdiablo.pl/functions.txt
bardzo zalezy mi an tym, zeby było to w kodowaniu iso. E; nie ważne Ten post edytował Drav 24.10.2009, 20:03:58 -------------------- XHTML | CSS | PHP (Uczę się :D)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 592 Pomógł: 445 Dołączył: 12.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zacznij od tego, że w admin.php będziesz miał tak:
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 19:11 |