![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 100 Pomógł: 3 Dołączył: 25.06.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
niedawno zakupiłem używanego laptopa Compaq Evo N620c, komputer ma na pokładzie grafikę ATI 7500 (mobility) i pracuje w rozdzielczości 1400x1050. Wszystko działa prawidłowo, lecz przy odpalaniu programów (np. gier), kiedy rozdzielczość zmienia się na niższą niż obsługuje matryca to obraz jest mniejszy. Wygląda to tak jakby karta graficzna sterowała sygnałem pixel na pixel, czy ktoś orientuje się jak zrobić aby obraz był rozciągnięty na całą wielkość matrycy? ps. System WinXP SP3. Z tego co jeszcze zauważyłem to przy zmianie rozdzielczości systemu obraz też jest pixel na pixel (czarne pasy około części właściwej obrazu. Ten post edytował linx 23.10.2009, 13:48:50 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 291 Pomógł: 156 Dołączył: 23.09.2007 Skąd: ITALY-MILAN Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Czyli obcina ci zawartosc?
jesli tak sproboj ustawic roz. widescreen powinno pomoc. A jak nie poszukaj nowych sterownikow do tej karty. -------------------- Zainteresowania: XML | PHP | MY(SQL)| C# for .NET | PYTHON
http://code.google.com/p/form-builider/ Moj blog |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 20.07.2025 - 01:50 |