![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 127 Pomógł: 0 Dołączył: 19.11.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jak w temacie, tylko ze dotyczy generalnie usług internetowych:
http://www.gazetaprawna.pl/dzialy/27.html?...9.2.6.1.0.3.htm -------------------- Enceladus
Warsztat: bez warsztatu Aktua |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 064 Pomógł: 1 Dołączył: 22.01.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hmm coś mi sie wydaje, że trzeba sie zalogować tam
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 127 Pomógł: 0 Dołączył: 19.11.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Niestety - nie mogę wkleić arta bo złamię prawo
![]() Mogę tylko zacytować: Cytat Nowa polska ustawa o VAT zawiera odpowiednie regulacje w zakresie handlu elektronicznego.
.... W szczególności usługami elektronicznymi, w rozumieniu ustawy o VAT, są: • tworzenie i utrzymywanie stron internetowych, zdalne zarządzanie programami i sprzętem, • dostarczanie oprogramowania oraz jego uaktualnień, • dostarczanie obrazów, tekstu i informacji oraz udostępnianie baz danych, • dostarczanie muzyki, filmów i gier, w tym gier losowych i hazardowych, jak również przekazów o charakterze politycznym, kulturalnym, artystycznym, sportowym, naukowym i rozrywkowym oraz informacji o wydarzeniach, • usługi kształcenia korespondencyjnego. Do usług elektronicznych nie zalicza się jednak usług nadawczych radiowych i telewizyjnych, chyba że program radiowy lub telewizyjny jest nadawany wyłącznie za pośrednictwem internetu lub podobnej sieci elektronicznej, oraz usług telekomunikacyjnych. -------------------- Enceladus
Warsztat: bez warsztatu Aktua |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 17:10 |