![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 215 Pomógł: 0 Dołączył: 12.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Mam tabelę i chce, żeby zawsze była na samym dole strony, jak to ustawić ? Pozdrawiam. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 378 Pomógł: 1116 Dołączył: 30.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
table {
position: fixed; bottom: 0; } -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 215 Pomógł: 0 Dołączył: 12.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki działa.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 107 Pomógł: 9 Dołączył: 16.02.2004 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
position:fixed - niestety nie działa w IE. Nie wiem jak w najnowszych wersjach ale w IE 6 nie działa.
-------------------- Wszystko należy robić najprościej jak się da, ale nie prościej
Albert Einstein |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 84 Pomógł: 7 Dołączył: 5.08.2009 Skąd: Tychy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Swego czasu potrzebowałem stopki na samym dole ekranu, w sumie to jakbyś zrobił taką stopkę w elemencie div to tabelkę też tam możesz wrzucić ,ale rozwiązanie jest trochę zagmatwane mam gdzieś plik ,ale lepiej sam poszukaj ,bo to wszystko zależy jak wygląda twoja strona. Ogólnie to raczej bez znajomości CSS tego nie zrobisz. Fraza dla wujka Google: sticky footer. Jeżeli już tego próbowałeś to sorki za nietrafną odpowiedź.
-------------------- "Istnieją dwa sposoby projektowania oprogramowania. Można napisać je tak prosto, że w oczywisty sposób nie będzie w nim niedoskonałości; można też uczynić je tak skomplikowanym ,że nie będzie w nim żadnych oczywistych niedociągnięć.Pierwsza metoda jest znacznie trudniejsza." C.A.R Hoare
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 18:47 |