![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Nieautoryzowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 8.09.2007 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam, znalazłem takie coś (nie moje dzieło) jak [spam]
Taki notatnik, powiadamiacz, można tez notatki wpisywać za pomocą bota gg albo jabbera. No i wiele innych fajnych rzeczy ![]() Co sądzicie o tym?
Powód edycji: [Spawnm]: sądzę że to spam :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 283 Pomógł: 15 Dołączył: 22.03.2009 Skąd: Bytów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Internetowy notatnik, który pomoże zorganizować Twoje informacje. - a co jeśli wysiądzie internet, komputer, a chcesz tam zajrzeć? Lepiej jak ktoś ma słabą pamięć zapisywać coś na kartce, której nie zabraknie prądu czy sygnału. Wg mnie pomysł nijaki.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Nieautoryzowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 8.09.2007 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
No bo ja mam żółte karteczki w systemie ale co będzie jak zwali się system? A tak to notatki w necie zostaną.
No, a po co w takim razie tworzyć strony skoro Ci wysiądzie internet i nie będziesz mógł jej przeglądnąć albo wyedytowac? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 283 Pomógł: 15 Dołączył: 22.03.2009 Skąd: Bytów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
powiem tak, piszesz to tak jakbyśmy myśleli o najgorszym, to że zepsuje się komputer, internet padnie to codzienność, zawsze może się coś takiego wydarzyć, bez naszej woli. myślmy życiowo, realistycznie..
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 069 Pomógł: 497 Dołączył: 11.05.2007 Skąd: Warszawa ![]() |
Zamykam.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 20.07.2025 - 02:58 |