![]() |
![]() ![]() |
![]() |
-Wieviór- |
![]()
|
Goście ![]() |
[php:1:a9a306ba53]<? mysql_connect ("localhost", "wievior", "pass") or
die ("Nie można poł±czyć się z mysql"); mysql_select_db ("mecze") or die ("Nie można poł±czyć się z baz±"); ?><table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" height="201"> <td height="116"> <? $miejsce=0; $wynik = mysql_query ("SELECT * FROM strzelcy ORDER BY gracz") or die(mysql_error()); while ($rekord = mysql_fetch_array ($wynik)) { $miejsce=$miejsce+1; print "<tr><td width="10%">$miejsce</td><td width="40%"><b>".$rekord[gracz]."</b></td><td width="10%"><form action="" method="POST"><input name="gole" size="2" value="".$rekord[gole].""><input type="submit" value="Submit" name="B1"></form></td><td></td></tr><br>"; } ?> <table> <? if($_POST['submit']){ $sql= "INSERT INTO strzelcy (gole) VALUES ('".$_POST['gole']."')"; mysql_query($sql) or die(mysql_error()); } ?>[/php:1:a9a306ba53] To mój kod, ale jak klikam submit to się nie dodaje ![]() Mam pole "gole" w tabeli strzelcy. I jest ono wypełnione, tyle że ja chce żeby on zmienił to co tam jest na nowe, czy to jest wykonalne? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 28 Pomógł: 0 Dołączył: 2.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sprobuj tego, tyle, ze musisz w formularzu zrobic wybor gracza, chyba, ze w 'COS TAM' wpiszesz gracza
[php:1:f8fdfa9a91]<?php $sql= "UPDATE strzelcy SET gole='$_POST["gole"]' WHERE gracz='COS TAM' "; ?>[/php:1:f8fdfa9a91] |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 13:07 |