![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 640 Pomógł: 44 Dołączył: 8.02.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Generalnie dzisiaj pojawiła się nowa odsłona moich serwisów
![]() - nowy szablon z lepszą nawigacją (+ wersja do druku artykułów, + oddzielny CSS dla urządzeń mobilnych) - nowość: jednoklikowa rejestracja/logowanie "bez hasła" poprzez OpenID, Facebooka, Google Account, Bloggera, Flickra i Twittera - nowe aplikacje: katalog multimediów (zbiera prezentacje z YT, Vimeo i slideshare na zadane programistyczne tematy) i "zadania" tj. co dzieje się w Bibliotece - sporo poprawek funkcjonalnych Biblioteka CMS - webmastering, skrypty Biblioteka PHP - programowanie w PHP ![]() Ten post edytował Riklaunim 9.09.2009, 11:47:37
Powód edycji: [Spawnm]:
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 069 Pomógł: 497 Dołączył: 11.05.2007 Skąd: Warszawa ![]() |
treści strony nie oceniamy , większość stron jest identyczna , dlatego zostawiam tylko 2 linki.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 81 Pomógł: 0 Dołączył: 21.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Szczerze? Jak dla mnie kolorystycznie może być jednak tworzenie kilku takich samych graficznie, kolorystycznie serwisów nie jest najlepszym pomysłem
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 640 Pomógł: 44 Dołączył: 8.02.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mówisz? To kolorystykę Biblioteki Pythona mam już chyba... opracowaną http://www.ericfehse.net/media/img/ef/blog/django-pony.jpg
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 81 Pomógł: 0 Dołączył: 21.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie do końca miałem takie kolory na myśli ale zawsze to coś... ;D Hehe
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 10:29 |