![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 45 Pomógł: 2 Dołączył: 16.02.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Po wielu próbach postanowiłem całkowicie uprościć (także pytanie). Chcę wyświetlić diva na najwyższej warstwie zasłaniającego całą ładującą się stronę i znikającego po załadowaniu. O js mam dość mgliste pojęcie zaś strona zawiera dość dużo mediów flash i "dławi się". Nie chodzi mi o preloader lecz prostą kurtynę zasłaniającą dziwne zachowanie ładującej się witryny. Czyli prosiłbym o jakiś prosty kod na pobieranie początkowej i końcowej wartości stanu ładowania lub jakiś przykład. Pozdrawiam serdecznie Ten post edytował Romskey 19.08.2009, 13:12:09 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 069 Pomógł: 497 Dołączył: 11.05.2007 Skąd: Warszawa ![]() |
Przenoszę.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 45 Pomógł: 2 Dołączył: 16.02.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sory Spawnm
![]() Myślałem że może są jakieś rozwiązania łączące php(czas wykonania skryptu itd) z js. To jednak rozwiązuje mój problem : <script language="javascript"> if(top.frames.length==0) { document.write("<b>Please wait...</b>"); window.clear; window.location.href="http://adres"; } </script> |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 069 Pomógł: 497 Dołączył: 11.05.2007 Skąd: Warszawa ![]() |
daj 2 divy , ten z treścią ukryty , widoczny tylko div z napisem loading...
potem w js czy jquery jak dokument załadowany zmieniasz css diva z loading na ukryty, div z treścią pokazany. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 20.07.2025 - 10:32 |