![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 15 Pomógł: 0 Dołączył: 26.06.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, wiem że takich tematów było wiele, ale żaden nie pasował do tego co mi się dzieje.
Otóż, tworzyłem sobie skrypt(edycji pliku txt z poziomy przeglądarki). Po ok. 30 minutach zaczęło się pokazywac wlaśnie [500] Internal Server Error : Wewnętrzny błąd serwera Obsługa NetArt mówi że to może byc spowodowane bazą danych(której nie mam!) lub zbyt licznymi zapytaniami strony. To dosyc dziwne bo HTML działa a pliki w PHP nie. Nadal nie wiem co mam zrobic, u siebie na subdomenie nie mialem pliku .htaccess wiec go dodałem. Jednak nic nie pomaga... Czy mógłby mi ktoś pomóc co w takiej sprawie trzeba zrobic? Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
No jeśli masz mocno obciążoną stronę, to nie ma się co dziwić.
Z tego, co mi wiadomo, to takie błędy wywala, gdy limit procesów (F)CGI dla konta jest przekroczony i każdy jest zajęty obsługą żądania. -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 675 Pomógł: 286 Dołączył: 15.06.2009 Skąd: Wieliczka Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A mi wywala error 500 jak nie postawie średnika, możliwe że masz błąd w skrypice
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Wiesz, to zależy od serwera.
Błąd 500 ewidentnie wskazuje na problemy albo z konfiguracją, albo z komunikacją httpd<->php. -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 16:21 |