![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 21.12.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pytanie dotyczące Allegro WebAPI i metody doGetSellFormFieldsExt()
Niektóre kategorie w allegro.pl maja dodatkowe Parametry np: KATEGORIA: Motoryzacja › Części samochodowe › Koła, felgi, opony › Opony › 16" › Letnie PARAMETRY: Stan Przeznaczenie Szerokość opony Profil opony Mam tu problem jak użyć doGetSellFormFieldsExt() w celu uzyskania listy pól formularza wraz z informacjami o kategorii, której się tyczy ? Zastosowałem poniższy kod, lecz się nie sprawdza. // tworzenie obiektu SoapClient ....... // tu kod logowania ..... // ustawiam obowiązkowe pola do wystawienia aukcji..... // podgląd pół pid 2 - Kategorie $wynik=$soap->doGetSellFormFieldsExt($country, $ver['ver-key'], $apiKey]); echo "<pre>"; echo print_r($wynik['sell-form-fields'][1]); echo "<pre>"; //tu wstawiamy aukcję $nowaAukcja = $soap->doNewAuction($login["session-handle-part"], $pola, 0, $uniqid); Zwrócony wynik z doGetSellFormFieldsExt stdClass Object ( [sell-form-id] => 2 [sell-form-title] => Kategoria [sell-form-cat] => 0 [sell-form-type] => 12 [sell-form-res-type] => 2 [sell-form-def-value] => 0 [sell-form-opt] => 1 [sell-form-pos] => 2 [sell-form-length] => 500 [sell-min-value] => 1 [sell-max-value] => 0 [sell-form-desc] => [sell-form-opts-values] => [sell-form-field-desc] => Tutaj mozesz wybrac kategorie )
Powód edycji: [erix] przeniosłem
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 12:58 |