![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 365 Pomógł: 8 Dołączył: 16.12.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Mam problem z pozycjonowaniem elementów na stronie. Wrzuciłem to na serwer: http://www.showerrors.yoyo.pl/ . Zielony elemeny w IE7 ustawia się pod niebieskim. Nie działa tylko w IE7. Co robię źle? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 389 Pomógł: 141 Dołączył: 11.04.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dla #header a.title daj float:left.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 365 Pomógł: 8 Dołączył: 16.12.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Już tak próbowałem i niestety to nie pomaga:/
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Wrzuć to gdzieś, gdzie nie będzie tylu reklamówek, potem popróbujemy.
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
@erix
Masz jedną reklamę... Nie wiem w czym widzisz problem |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 122 Pomógł: 11 Dołączył: 24.01.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dla #header daj float: left, dla #wrapper float: right, natomiast dla #footer float: right; clear: right.
-------------------- Myślisz, że przeżyjesz swoje życie w blasku i chwale...
Lecz jest coś, co zmieni ci cały świat... Szczerość! |
|
|
![]()
|
|
Wprowadzenie tych ustawień nie pomaga, a nawet psuje układ w przeglądarkach zgodnych ze standardami.
Problem rozwiązany. Dla zainteresowanych: Na początku pisałem, że problem występuje jedynie w IE7. Dla IE6 zastosowałem hack gwiazdki, którego IE7 nie obsługuje. W IE7 hack gwiazdki wygląda tak *+ Jego zastosowanie rozwiązało problem. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 18:41 |