![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 16.06.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Mój pierwszy post także proszę - nie bijcie ![]() Integruje takie "cudo" do mojej strony: http://code.google.com/p/libstats/wiki/Calendar_Widget po wcisnięciu na przycisk otwiera sie popup z kalendarzem wybieram date poczatkowa i date koncowa, klikam na submit w formularzu przesylanym POSTem....
Moje pytanie dotyczy - jak najlatwiej wstawic te zmienne do PHP, tzn jak je odczytac z poziomu PHP najlepiej do tablicy $_POST, jesli sie nie da to do $_GET. O ile w php radze sobie nienajgorzej to w JS jestem zielony jak żaba o poranku. A niestety termin goni, strona na ukonczeniu a sie zacialem z tym javascriptem - takze z gory przepraszam - nie mialem czasu na przeszukiwaniego calego forum takze wybaczcie jesli pytanie juz bylo i prosze was o pomoc. Dodam ze dane beda odczytywane z tym pliku do ktorego kieruje formularz, tj w sprawdzrezerwacje.php Pozdrawiam Ten post edytował Jesu 16.06.2009, 21:10:29 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Cytat niestety termin goni, strona na ukonczeniu a sie zacialem z tym javascriptem - takze z gory przepraszam - nie mialem czasu na przeszukiwaniego calego forum My nie mamy czasu na odpowiedzi. -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 18:42 |