![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 22 Pomógł: 0 Dołączył: 17.02.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witajcie.
Na wstępie napisze że wszystko ok jest skonfigurowane na forum, poczta dobrze ustwiona. ale gdy dam zapomniałem hasła wypełnie dobrze login i mail to na skrzynke zamiast z nowym kodem i linkiem aktywujacym przychodzi mail bez wiadomości czyli pusty. Jak ustawiałem inaczej to teraz pokazuje się błąd No email Subject specified DEBUG MODE Line : 114 File :public_html/forum/includes/smtp.php i co teraz? Moze zły chmod? mam 644 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 554 Pomógł: 0 Dołączył: 4.04.2002 Skąd: Tychy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przeniesione z php Poczatkujacy.
-------------------- "Real children don't go hoppity-skip unless they are on drugs."
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 569 Pomógł: 0 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No email Subject specified => Nie ma ustawionego Tematu listu
zobacz czy w panelu administracyjnym masz ustawiony temat listu, powinno byc gdzies na dole konfiguracji chyba. -------------------- Warsztat: Linux: PHP, MySQL, Apache, NetBeans, C++, Qt-Creator
Użytkownik, słowo którego specjaliści IT używają, gdy chcą powiedzieć idiota Zarządzaj swoim budżetem domowym |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 22 Pomógł: 0 Dołączył: 17.02.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Maile teraz przychodzą np. z powitaniem usunięciem konta. Ale jak mam dac podpowiedź do hasła to jest pusty mail.
Mam użyć serwera SMTP? ale to i tak nie jest ważne |
|
|
![]()
|
|
robiłem już wszystko ale się poddaje ma ktoś jakieś rozwiązanie?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
Sugeruję zapytać na forum Przemo.
Zamykam. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 16:00 |