![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 135 Pomógł: 158 Dołączył: 19.03.2009 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam wszystkich mam kilka pytań odnośnie telewizji intenretowej a takze cyfrowej a mianowicie chcialbym kililka programow telewizyjnych wrzucic na swoja strone www nie wiem jak to zrobic do konca czy po sciagnieciu jakiegos oprogramowania telewizyjnego mozna z tego programu wrzucic pare kanałów na strone .
czy lepiej dawac kanaly z satelity naprzyklad po przez podlaczenie splittera do laptopa i czy z jednego laptopa mozna wrzucic naprzyklad 6 kanalow jednoczenie na strone www prosze o pomoc lub nakierowanie na własciwa dorge z góry dziękuje sorry moze nie napisałem tego tematu we właśćiwej kategori ! Ten post edytował krzysztof_kf 19.03.2009, 15:39:31 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Może i można, ale niemal na pewno jest to niezgodne z umową/z prawem.
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 135 Pomógł: 158 Dołączył: 19.03.2009 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ale mi nie chodzi o kanaly kodowane tylko takie co sa ogolnodostepne dla wszystkich
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 236 Pomógł: 4 Dołączył: 1.05.2006 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Też jest to zabronione.
-------------------- _tworzenie stron www tanio Lublin - tworzenie stron www, tanio, szybko, solidnie, własny CMS.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 19:40 |