![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 111 Pomógł: 0 Dołączył: 24.04.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak sobie myślałem, i aż mnie głowa rozbolała ale wymysliłem taki patent, może by tak zlikwidować wyświetlaną ilość postów napisaną przez kogoś, ten podpisik pod avatarem. To wtedy ograniczy się liczba postów a forum stanie się bardziej treściwe, chociaż z drugiej jednak strony masowa panika oraz konsternacja (
![]() ![]() ![]() -------------------- CMG: CMG.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
eee tam. lepiej chodzmy na flaszke.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 211 Pomógł: 0 Dołączył: 7.06.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat eee tam. lepiej chodzmy na flaszke.
dobrze prawicie kolego scanner ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
to kiedy i gdzie?
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 69 Pomógł: 4 Dołączył: 12.03.2003 Skąd: Suwałki Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
szkoda że mieszkamy tak daleko
![]() fajnie byłoby otworzyć hehe nową <?sesję?> a potem pentelka: Kod <?
for($i=0;$i<count($bolsik);$i++){ kolejka(50); } ?> ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 211 Pomógł: 0 Dołączył: 7.06.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
finka lepsza
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 207 Pomógł: 0 Dołączył: 7.03.2002 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Liczba postów ukazuje zaangażowanie użytkownika w rozwój forum.
Treściwość wątków zależy od moderatorów, a także od samych użytkowników. Możliwe, że wraz z przeniesieniem forum zostaną wprowadzone troche inne zasady. Ale zobaczymy co wymyśli przyszłość. -------------------- Tomasz Wasiluk
Polcode >> Szukamy programistów z pasją |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 69 Pomógł: 4 Dołączył: 12.03.2003 Skąd: Suwałki Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hehe jestemm tu nowy.. i jasne że chciałbym mieć sporo postów, ale nie za wszelką cenę. Po co robić z siebie debila, który niby zna na wszystkim?
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 15:42 |