![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 116 Pomógł: 8 Dołączył: 21.11.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Chcialbym sie dowiedziec jak mozna zrobic logowanie na jakiejs stronie (na IP czy tam czyms mojej strony) wiem, ze takie cos jest mozliwe (jakies tam rozne proxy czy cos ) Jezeli nie da sie tego zrobic w PHP prosze mnie nakierowac na cos innego ![]() a i dobrze by bylo gdyby logowanie bylo wysylane metoda POST (bez inputow) o ile to mozliwe oczywiscie ![]() Ten post edytował kyku 25.02.2009, 21:19:34 -------------------- eArena.pl - hosting serwerów gier multiplayer
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 896 Pomógł: 76 Dołączył: 15.11.2003 Skąd: Sosnowiec/Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Da się zrobić w PHP.
Cytat dobrze by bylo gdyby logowanie bylo wysylane metoda POST (bez inputow) Proponuję zacząć od podstaw: http://forum.php.pl/index.php?act=Search&a...te=%2Blogowanie http://forum.php.pl/index.php?act=Search&a...te=%2Blogowanie |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 116 Pomógł: 8 Dołączył: 21.11.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
"bez inputow"
normalne logowanie to nie problem ale bez inputow i aby wyslac to metoda post to nie mam pojecia jak zrobic. a i w jaki sposob mozna zrobic aby logowalo sie nie ma moim IP (na ip strony) btw. twoje linki nie dzialaja Ten post edytował kyku 25.02.2009, 21:39:22 -------------------- eArena.pl - hosting serwerów gier multiplayer
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 896 Pomógł: 76 Dołączył: 15.11.2003 Skąd: Sosnowiec/Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Co rozumiesz przez "bez inputów"?
Czy możesz doprecyzować swój problem? |
|
|
![]()
|
|
chodzi mi o to, ze jeśli warunek się nie spełni to automatycznie zaloguje sie (jezeli juz by sie tak nie dalo to dam pola do wpisania nicku i hasla ![]() chodzi mi o to aby zalogowalo sie pod innym adresem IP (strony) Ten post edytował kyku 25.02.2009, 21:59:30 -------------------- eArena.pl - hosting serwerów gier multiplayer
|
|
|
![]()
|
|
A jaki dokładnie ma być ten warunek do spełnienia? Co chcesz sprawdzać?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 92 Pomógł: 3 Dołączył: 4.04.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@Foxx, kyku ma na mysli, zeby nie uzywac formularza html, to proponuje PHP_AUTH
|
|
|
![]()
|
|
PHP_AUTH to cos calkiem innego.
Ja potrzebuje jakiegos sposobu zalogowania sie na innej stronie przy uzyciu IP mojej strony (na ktorej bedzie skrypt). Juz nie musi byc to automatyczne. Sam sobie wpisze haslo i login ![]() -------------------- eArena.pl - hosting serwerów gier multiplayer
|
|
|
![]()
|
|
W takim razie potrzebujesz curl" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual
![]() |
|
|
![]()
|
|
kod na pewno jest dobry ale nie wiem co zrobic by sie zalogowalo tam gdzie zaznaczylem (ew. wyslwietlil sie formularz do wpisania nicku i hasla) probowalem z tym curlem (proxy) lecz nie wyszlo.. zrobil bym to za pomoca zwyklego formularza z html lecz zalogowalo by sie na moim IP/sesji czy tam czyms ![]() Ma ktos jakis pomysl w jaki sposob to mozna zrobic ? Ten post edytował kyku 26.02.2009, 15:25:42 -------------------- eArena.pl - hosting serwerów gier multiplayer
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 20.07.2025 - 06:11 |