![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
Czy mnie moje przekrwione oczy nie myla? forum wrocilo? Huurraaa.....
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 294 Pomógł: 0 Dołączył: 9.04.2002 Skąd: miejscowosc Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Czy mnie moje przekrwione oczy nie myla? forum wrocilo? Huurraaa.....
Nie, nie to prawda forum.php.pl działa! Już to zauważyłem około 15:00, ale nie wiedziałem co się stało z tym forum czy ono już "w ukryciu" :wink: dłużej było (tzn., że było tylko forum.php.pl, a php.pl przekierowowału na www.php.net). Ale jednak to forum nie dawno zaczęło działać. Hura!!!!!!! ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
Doklandie to juz chyba kolo 11:00 zaczela sie pokazywac strona glowna forum. Ale kazdy link dawal "timeout". Juz myslalem ze cos nie tak z moim firmowym SquiD'em i ze jakies starocie zaczął z kaszy wyciagac a tu taki suprise na swieta
![]() Kurde.. jak mi tego brakowalo.. newsow nie lubie a inne "fora" to jakies takie dziwne ![]() No to ide postowac ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 294 Pomógł: 0 Dołączył: 9.04.2002 Skąd: miejscowosc Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Doklandie to juz chyba kolo 11:00 zaczela sie pokazywac strona glowna forum. Ale kazdy link dawal "timeout". Juz myslalem ze cos nie tak z moim firmowym SquiD'em i ze jakies starocie zaczął z kaszy wyciagac a tu taki suprise na swieta
![]() Kurde.. jak mi tego brakowalo.. newsow nie lubie a inne "fora" to jakies takie dziwne ![]() No to ide postowac ![]() No dokładnie, ale nadal czasami pojawia się timeout, lub "Plik na zerowy rozmiar", ale wkońcu forum się pojawiło. Ciekawe co się stało, że tak długo to forum nie działało? Może Hyper nam powie jak się pojawi na forum. |
|
|
![]()
|
|
wazne zeby wszystkie ludziki wrocili
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 111 Pomógł: 0 Dołączył: 24.04.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, jestem, ale fajnie forum znowu działa. Zajżałem na forum przypadkiem i co okazało się, że działa. Bo mnie ten php.net tak zdenerwował, ze che
![]() ![]() ![]() -------------------- CMG: CMG.
|
|
|
![]()
|
|
wb ramze
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 786 Pomógł: 0 Dołączył: 18.03.2002 Skąd: Wroclaw/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Czy mnie moje przekrwione oczy nie myla? forum wrocilo? Huurraaa.....
kurtz iz bek on de rołd ;) pozdrawiam :) -------------------- .. make web your home ..
|
|
|
![]()
|
|
who's next? Trzeba rozruszac forum, bo skrypty pordzewialy
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 211 Pomógł: 0 Dołączył: 7.06.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ja od Mac'a dostalem maila
![]() hyper pewnie na laski poszedl i tyle go widzieli ![]() |
|
|
![]()
|
|
Cytat hyper pewnie na laski poszedl i tyle go widzieli Albo go zamkneli za zawijanie w sreberka ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 111 Pomógł: 0 Dołączył: 24.04.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A hyper siedział lampił się na panienki i zawijał je w te sreberka. A łyżka na to; że to możliwe !
-------------------- CMG: CMG.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 83 Pomógł: 0 Dołączył: 31.03.2002 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat wazne zeby wszystkie ludziki wrocili
![]() ![]() to nie tylko mi coś tak zalatywało :mrgreen: nadal czuję pomimo kataru :mrgreen: -------------------- misiu | chór
"Zdeterminowany programista potrafi stworzyć fatalny kod w każdym języku" Allen Holub |
|
|
![]()
|
|
Cytat nadal czuję pomimo kataru To tylko skarpetki Seth'a :mrgreen:
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 83 Pomógł: 0 Dołączył: 31.03.2002 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat To tylko skarpetki Seth'a :mrgreen: A fee... :mrgreen:
-------------------- misiu | chór
"Zdeterminowany programista potrafi stworzyć fatalny kod w każdym języku" Allen Holub |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 398 Pomógł: 0 Dołączył: -- Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Szeregowy D. melduje się na służbie. 8)
-------------------- cease this long, long rest / wake and risk a foul weakness to live / when it all comes down / watch the smoke and bury the past again / sit and think what will come / raise your fears and cast them all away
|
|
|
![]()
|
|
Ku chwale ojczyzny szeregowy!
btw: co to jest "duże, czerowne i kanciate?" - z takim pytaniem wyskoczylo do mnie ziecko znajomej pare dni temu ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 398 Pomógł: 0 Dołączył: -- Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mała, zielona kuleczka. :wink:
-------------------- cease this long, long rest / wake and risk a foul weakness to live / when it all comes down / watch the smoke and bury the past again / sit and think what will come / raise your fears and cast them all away
|
|
|
![]()
|
|
to takie oczywiste... ze tez na to nie wpadlem
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 223 Pomógł: 0 Dołączył: 13.01.2003 Skąd: 3rd ball of mud behind a big ball of burning gas Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nawet z wrazenia nie spostrzeglem hajdparku...
Max Kolonko by to skomenotwal: "Wielki kambek forum seriwsu internetowego pehapepll zrewolunicjonowal serca uzytkownikow ktorych serca byly wypelnione krwia smutku... itd." dodamy jeszcze amerykanski akcent i jest juz afera (z niczego dla innych szarych myszy)... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 19:53 |