![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 38 Pomógł: 0 Dołączył: 12.09.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, mam następujący problem.
A mianowicie brak mi koncepcji (sposobu) jak edytować "HURTOWO" w pętli parę wpisów w tabeli - chce zrobić pozycjonowanie tzn. na jakiej pozycji ma być wpis - jest rekord pozycja ... Tzn. Najpierw pobieram nie wiadomo ile wpisów może być ich masa chodzi o edytowanie na raz wszystkich rekordów z pozycją... id1 pozycja: 1 id2 pozycja: 2 id3 pozycja: 3 id4 pozycja: 4 i teraz np. edytuję je: id1 pozycja: 4 id2 pozycja: 3 id3 pozycja: 2 id4 pozycja: 1 i teraz jak to zrobić tak aby wszystko było na swoich miejscach? ![]() Tzn. muszę jakoś wygenerować name inputów, i potem żeby value przyporządkowało się do odpowiednich name... zrobiłem to w pętli for ale mi to nie wyszło ... :/ i mi nie działa, ma ktoś jakiś pomysł ![]() Mam wątpliwości co do mojego tłumaczenia więc może w "praktyce" jakoś lepiej to pójdzie: http://img5.imageshack.us/img5/7567/pozycjaqs7.jpg i po kliknięciu pozycjonuj chciałbym aby zostały przypisane takie pozycje jakie się tam wpisze... Proszę o pomoc ![]() Z góry dziekuje |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 16:11 |