![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 658 Pomógł: 37 Dołączył: 4.06.2005 Skąd: Wawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć,
Mam problem ze zrobieniem warunku dla sprawdzenia użytkownika który się rejestruje z użytkownikiem w bazie. Mam takie warunki przy innych polach
To mi działa, ale chciałbym dodać kolejnego if który by połączył się do bazy i sprawdził czy taki użytkownik lub adres e-mail istnieje w bazie. Połączyć się do bazy i wybrać dane to wiem . Nie chcę powtarzać tego samego zapytania co jest w przykładzie. Macie może na to jakiś pomysł ? Dzięki Redelek -------------------- Pozdrawiam
Piotrek R |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 144 Pomógł: 28 Dołączył: 2.01.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć, Mam problem ze zrobieniem warunku dla sprawdzenia użytkownika który się rejestruje z użytkownikiem w bazie. Mam takie warunki przy innych polach
To mi działa, ale chciałbym dodać kolejnego if który by połączył się do bazy i sprawdził czy taki użytkownik lub adres e-mail istnieje w bazie. Połączyć się do bazy i wybrać dane to wiem . Nie chcę powtarzać tego samego zapytania co jest w przykładzie. Macie może na to jakiś pomysł ? Dzięki Redelek
to samo mozna z maile zrobić mozesz zrobić sobie funkcje lacz()
i dać to tak
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 658 Pomógł: 37 Dołączył: 4.06.2005 Skąd: Wawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki o to chodziło.
Dzięki śliczne -------------------- Pozdrawiam
Piotrek R |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 15:32 |