![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 78 Pomógł: 0 Dołączył: 19.09.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Szukam programu, który tworzy liste plików z danego folderu na komputerze i ma możliwość zaimportowania tej listy do pliku (txt, lub jakiegoś innego formatu). Czy ktoś zna jakiś program, który ma taką funkcję? Za pomoc wielkie dzięki !
-------------------- Fajne to forum :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
DOS:
Kod dir C:windows*.* > c:lista.txt
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 712 Pomógł: 23 Dołączył: 27.10.2003 Skąd: z kontowni Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Linux teź to potrafi
![]() ls > plik.txt -------------------- "Coś się kończy, coś się zaczyna." Andrzej Sapkowski
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 78 Pomógł: 0 Dołączył: 19.09.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A pod windowsem jest jakieś polecenie dir info? Miałem na myśli jakiś program co importowałby zawartość folderu do pliku txt
![]() -------------------- Fajne to forum :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Kod dir C:windows*.* > c:lista.txt ^^^ Konsola Windows |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 71 Pomógł: 0 Dołączył: 5.09.2003 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- Jak stworzyć szybko działającą aplikację wolną od błędów?
Tego nie wiedzą nawet najstarsi indianie... :D Oprogramowanie jest jak katedra - budujesz, budujesz, budujesz, a potem... modlisz się! |
|
|
![]()
|
|
Dziękuję Zepco to jest to czego szukałem WhereIsIt Profesional 3.26. Dobrze mnie nakierowałeś
![]() -------------------- Fajne to forum :)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 14:53 |