![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 813 Pomógł: 34 Dołączył: 18.03.2007 Skąd: o stamtąd Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Witam, chciałbym poszerzyć swoje horyzonty i ofertę wzbogacić o sklepy internetowe. Jednak istnieje jeden problem... nie wiedzieć czemu ("powietrze ma dla mnie zapach acetylenu", hehe ot taki żarcik) pierońsko boję się systemów płatności... tj. integracja sklepu z serwisami takimi jak PayPal i... no właśnie jakie są jeszcze? Ciekawią mnie też takie sposoby jak płatność kartą kredytową(płatniczą). Na pewno wielu z was nie raz się z tym spotkało. Podzielcie się swoimi sposobami, wytłumaczcie i doradźcie ![]() Ps: szczerze? nie wiem czy to odpowiedni dział a nie potrafię go utożsamić z innym... Pozdrawiam Chmura B. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 403 Pomógł: 68 Dołączył: 20.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
trochę ciężkie pytanie, ja na przykład dodawałem system platnosci.pl do jakiegoś kaszaniastego sklepu
![]() -------------------- Pomogłem? wyraź to i kliknij "Pomógł"
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 40 Pomógł: 4 Dołączył: 6.11.2008 Skąd: Bytom Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ja w kilku projektach korzystałem z http://dotpay.pl/
klientom odpowiadał, dokumentacja do tego jest dość przystępnie napisana więc nie powinno być problemu z implementacją. Dają też przykładowy kod ale osobiście z niego nie korzystałem i sam stworzyłem sobie odpowiednie skrypty. -------------------- Dysortografik -> nie besztać za błędy ;P
pomogłem ? -> kliknij "pomógł" ;) |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 274 Pomógł: 35 Dołączył: 18.07.2008 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja korzystałem z platnosci.pl i i allpaya na prawdę nie ma się czego bać oba te systemy dają łatwe i zrozumiałe instrukcje instalacji.
-------------------- "Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota,
choć nie jestem pewien co do tej pierwszej." Albert Einstein Wirtualny Rynek Predykcyjny |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 18:42 |