![]() ![]() |
|
|
|
Grupa: Developerzy Postów: 823 Pomógł: 12 Dołączył: 18.12.2005 Ostrzeżenie: (0%)
|
Cytat Athlan: A odnośnie tego sprawdzania to jak wejdziesz w zadania to jeżeli jest zrobione pokaże się napis: Ale muszę wchodzić w każdy task. To tak jakbyś nie miał na forum oznaczonych tematów nieprzeczytanych i musiał klikać w każdy, żeby sprawdzić, czy doszedł jakiś post.
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 162 Pomógł: 29 Dołączył: 6.04.2008 Ostrzeżenie: (0%)
|
Ja nie powiedziałem, że tak zostanie.Tylko to może ci posłużyć tymczasowo.
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 565 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 |
wchodząc w podglad usera widzę jego email (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/blinksmiley.gif)
No jak tak traktujesz swoich userow, ze upubliczniasz ich adresy email, to ja dziekuje za taki serwis... no chyba ze user jawnie wyraził zgodę na otrzymywanie spamu przez spamboty, ktore w ten sposób zdobedą jego email |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 654 Pomógł: 17 Dołączył: 19.03.2006 Skąd: z kosmosu ;) Ostrzeżenie: (0%)
|
Moim skromnym zdaniem jest tak:
- Witryna "daje frajde" z hackowania bazy danych itp - sprawdzenia umiejętności (...), ale sam autor nie umie się zabezpieczyć przed takimi atakami. Design: 4/10 - Białe standardowe tło jest brzydkie, spróbuj inny kolor, może jakieś lekkie paski? eee... nie nie pasuje. Pozdrawiam, WebNuLL |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Developerzy Postów: 823 Pomógł: 12 Dołączył: 18.12.2005 Ostrzeżenie: (0%)
|
Cytat wchodząc w podglad usera widzę jego email Właśnie jeszcze o tym miałem napisać, ale wyleciało mi z głowy. Nie życzę sobie podawania mojego adresu email publicznie. Nie akceptowałem żadnego regulaminu i nie miałem do przeczytania żadnej polityki prywatności.Proszę o usunięcie z mojego profilu adresu emailowego. (bo spamboty przyjdą, zabiorą i dostane spama ;p) |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 162 Pomógł: 29 Dołączył: 6.04.2008 Ostrzeżenie: (0%)
|
Za ten email przepraszam, jestem właśnie podczas dodawania możliwości ukrycia emaila.
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 565 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 |
Cytat jestem właśnie podczas dodawania możliwości ukrycia emaila To nie jest jakis malutki bug. Zanim dodasz te mozliwosc, najzwyklej w swiecie go do tej pory nie wyswietlaj. Po dodaniu tej mozliwosci domyslnie ustaw ze ludziom sie nie wyswietla. Nie sądze by ktos wogole chcial go ustawiac by wyswietlal |
|
|
|
|
|
|
|
To nie jest jakis malutki bug. Zanim dodasz te mozliwosc, najzwyklej w swiecie go do tej pory nie wyswietlaj. Po dodaniu tej mozliwosci domyslnie ustaw ze ludziom sie nie wyswietla. Nie sądze by ktos wogole chcial go ustawiac by wyswietlal Dokładnie tak zrobiłem zanim przeczytałem twój post |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 4 069 Pomógł: 497 Dołączył: 11.05.2007 Skąd: Warszawa |
w zadaniach kod html jest zły:P
przykład: |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 9.06.2026 - 13:09 |