![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 207 Pomógł: 0 Dołączył: 7.03.2002 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wprowadziłem rangi na forum (nazwa i próg postów):
:arrow: php Spec - 100 :arrow: php Pro - 200 :arrow: php Expert - 300 :arrow: php Guru - 400 -------------------- Tomasz Wasiluk
Polcode >> Szukamy programistów z pasją |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 717 Pomógł: 0 Dołączył: 12.06.2002 Skąd: Wolsztyn..... Studia: Zielona Góra Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie zebym mial cos przeciwko, ale ilosc postow nie odzwierciedla przeciez stopnia zaawansowania danego usera.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 294 Pomógł: 0 Dołączył: 9.04.2002 Skąd: miejscowosc Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Nie zebym mial cos przeciwko, ale ilosc postow nie odzwierciedla przeciez stopnia zaawansowania danego usera.
Ale to nie chodzi o to ile ma się na liczniku wysłanych wiadomości tylko o to, że rangi są fajne, chociaż częściowo masz racje ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 717 Pomógł: 0 Dołączył: 12.06.2002 Skąd: Wolsztyn..... Studia: Zielona Góra Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Ale to nie chodzi o to ile ma się na liczniku wysłanych wiadomości tylko o to, że rangi są fajne, chociaż częściowo masz racje
![]() Jak to czesciowo? ![]() Nie chodzi o to, ze jestem przeciw rangom, ale zeby one nie brzmialy tak jak teraz, czyli zeby nie laczyly ilosci postow z zaawansowaniem. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 1 512 Pomógł: 2 Dołączył: 22.04.2002 Skąd: Koszalin ![]() |
odpisalem juz na ten post ale Z.E. postanowil sprawdzic czy komp moze jednak funkcjonowac bez pradu
![]() _____________________________________________ Zgadzam sie ze z tym, ze ilosc postow nie jest wyznacznikiem posiadanej wiedzy. Najlepszym przykladem jestem JA ilosc postow okolo 150 posiadana wiedza .... stanowczo skromna Nominacje mozna zmienic na np: - mini[postownik] - [postownik] - BiG[postownik] - Super[postownik] :!: :?: :idea: Jednoczesnie sadze, ze winnien pojawic sie podzial ze wzgledu na jakosc posiadanej wiedzy objawiajacej sie w jakosci pozostawianych postow i tu do roboty moga sie zabrac MODERATORZY, ktorzy nadawali by "odznaczenia" - i wtedy nazwa tych odznaczen moze byc taka jaka nadal Hyper ![]() Co wy na to ![]() Pozdrawiam -------------------- brak sygnaturki rowniez jest sygnaturką
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 88 Pomógł: 0 Dołączył: 22.04.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Rangi moglby nadawac moderator lub admin wg swego uznania
-------------------- If You don't believe in Yourself, no one else will.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 148 Pomógł: 0 Dołączył: 4.04.2002 Skąd: starachowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A czemu, jaśli można zapytać, ma to służyć :?: Poprawa layout-u :wink: :?:
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A jak ktos ma powyzej 500-set moze nazywac sie panem wszechswiata
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 207 Pomógł: 0 Dołączył: 7.03.2002 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Widzę, że sami rozwiązujecie moje wątpliwości. Podczas tworzenia rang
wpisałem nawet "Forum's php Expert" itd ![]() Rzeczywiście lepiej będzie zmienić nazwy rang na coś nie związanego z poziomem zaawansowania w php. -------------------- Tomasz Wasiluk
Polcode >> Szukamy programistów z pasją |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 294 Pomógł: 0 Dołączył: 9.04.2002 Skąd: miejscowosc Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Widzę, że sami rozwiązujecie moje wątpliwości. Podczas tworzenia rang
wpisałem nawet "Forum's php Expert" itd ![]() Rzeczywiście lepiej będzie zmienić nazwy rang na coś nie związanego z poziomem zaawansowania w php. Jasne, ale niech jakieś rangi będą :!: Np. 20 - "Czasem tu zagląda!" 50 - "Lubi pogadać!" 100 - "Gaduła!" 200 - "Dużo gada!" 300 - "Post Master!" 400 - "Post Guru :!: " 500 - "WOW :!: :!: :!: " Oczywiście te rangi są nazwane tak tylko na przykład, nie muszą być takie użyte na forum ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 1 512 Pomógł: 2 Dołączył: 22.04.2002 Skąd: Koszalin ![]() |
Cytat Cytat Widzę, że sami rozwiązujecie moje wątpliwości. Podczas tworzenia rang
wpisałem nawet "Forum's php Expert" itd ![]() Rzeczywiście lepiej będzie zmienić nazwy rang na coś nie związanego z poziomem zaawansowania w php. Jasne, ale niech jakieś rangi będą :!: Np. 20 - "Czasem tu zagląda!" 50 - "Lubi pogadać!" 100 - "Gaduła!" 200 - "Dużo gada!" 300 - "Post Master!" 400 - "Post Guru :!: " 500 - "WOW :!: :!: :!: " Oczywiście te rangi są nazwane tak tylko na przykład, nie muszą być takie użyte na forum ![]() jestem ZA -------------------- brak sygnaturki rowniez jest sygnaturką
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 602 Pomógł: 0 Dołączył: -- Skąd: W - WA -> GRO Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A po co zasmiecac i serwer i lacza zbytecznymi bajerami :?:
Przeciez nie ma z tego zadnej wymiernej korzysci :!: -------------------- Zanim zadasz pytanie, zawsze wczesniej zajrzyj do manuala ( pl.php.net/manual/pl/ ).
Szukasz skryptow - www.hotscripts.com |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 456 Pomógł: 0 Dołączył: -- Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat A po co zasmiecac i serwer i lacza zbytecznymi bajerami :?:
Przeciez nie ma z tego zadnej wymiernej korzysci :!: Ooooo :!: Wlasnie :!: :wink: -------------------- pozdrawiam
CASTOR |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 296 Pomógł: 0 Dołączył: 9.05.2002 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Wprowadziłem rangi na forum (nazwa i próg postów):
:arrow: php Spec - 100 :arrow: php Pro - 200 :arrow: php Expert - 300 :arrow: php Guru - 400 :arrow: php Łachmyta < 100 (można się z niego bezkarnie nabijać) ![]() W tej sytuacji dobrze bedzie pisac chocby 'popieram', albo 'etam...', zeby tylko licznik podskoczyl, nie? Wtedy milosciwie panujacy Admin nie wyrobi z kasa na baze. ![]() -------------------- audaces fortuna iuvat!
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 456 Pomógł: 0 Dołączył: -- Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat :arrow: php Łachmyta < 100 (można się z niego bezkarnie nabijać)
![]() W tej sytuacji dobrze bedzie pisac chocby 'popieram', albo 'etam...', zeby tylko licznik podskoczyl, nie? Wtedy milosciwie panujacy Admin nie wyrobi z kasa na baze. ![]() przsadzasz!!! kazdy kiedys zaczynal ...a ty sie tak nie gneb i nie doluj bo ci na dobre to nie wyjdzie !! Olej te posty ich ilos i rangi!!! ze ktos ma ich wiele na koncie nie znaczy ze jest madrzejszy. Jest tu wiele ludzi ktorzy maja ich bardzo malo a ich wiedza na temat php czy WWW jest ogromna. -------------------- pozdrawiam
CASTOR |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 111 Pomógł: 0 Dołączył: 24.04.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie popieram rang. Rangi sprawiają, że na forach pojawia się mnustwo bezsensownych postów. Nie popieram ale jeżeli już to mam to w nosie czy rangi będą czy nie ważne jest dla mnie żeby na forum śmietnika nie było. Tyle mam do powiedzenia na ten temat.
-------------------- CMG: CMG.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 296 Pomógł: 0 Dołączył: 9.05.2002 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat przsadzasz!!!
kazdy kiedys zaczynal ...a ty sie tak nie gneb i nie doluj bo ci na dobre to nie wyjdzie !! Olej te posty ich ilos i rangi!!! ze ktos ma ich wiele na koncie nie znaczy ze jest madrzejszy. Jest tu wiele ludzi ktorzy maja ich bardzo malo a ich wiedza na temat php czy WWW jest ogromna. Dlatego rangi sa bez sensu, ale moze i masz racje. Przewrazliwiony troche jestem. Moze dlatego, ze jak zaczynalem uczyc sie php, to nikomu nie chcialo sie pomagac w pierdolach i zalapalem zle wrazenie, ale mniejsza. -------------------- audaces fortuna iuvat!
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 786 Pomógł: 0 Dołączył: 18.03.2002 Skąd: Wroclaw/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Nie popieram rang. Rangi sprawiają, że na forach pojawia się mnustwo bezsensownych postów. Nie popieram ale jeżeli już to mam to w nosie czy rangi będą czy nie ważne jest dla mnie żeby na forum śmietnika nie było. Tyle mam do powiedzenia na ten temat.
+1 pelna zgoda. -------------------- .. make web your home ..
|
|
|
![]()
|
|
Cytat Cytat :arrow: php Łachmyta < 100 (można się z niego bezkarnie nabijać) ![]() W tej sytuacji dobrze bedzie pisac chocby 'popieram', albo 'etam...', zeby tylko licznik podskoczyl, nie? Wtedy milosciwie panujacy Admin nie wyrobi z kasa na baze. ![]() przsadzasz!!! kazdy kiedys zaczynal ...a ty sie tak nie gneb i nie doluj bo ci na dobre to nie wyjdzie !! Olej te posty ich ilos i rangi!!! ze ktos ma ich wiele na koncie nie znaczy ze jest madrzejszy. Jest tu wiele ludzi ktorzy maja ich bardzo malo a ich wiedza na temat php czy WWW jest ogromna. Zgadzam się z tym, pogadać sobie na forum to fajna sprawa, ale nie na ilość tylko na jakość czyli, żeby rozmowy "były potrzebne" np., żeby na forum były odpowiedzi na zadawane pytania, a nie posty w stylu: "hmm......", "ciekawe", "nie wiem", "ale głupie pytanie" itd. ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 20.07.2025 - 06:24 |