![]() |
![]() |
-DOmN- |
![]()
|
Goście ![]() |
Otóż mam 3 seriwsy położone na niezależnych seriwsach. Jeden to portal w CMS na cba.pl, drugi to forum phpBB by przemo na yoyo.pl a trzeci to strona w php.
Wczoraj wszystko działało normalnie, nic od dawna zresztą nie robiłem. Dopiero dzisiaj to wyskoczyło. Portal w CMS na cba.pl. Problem jest taki że jest tylko biały ekran i na dole napis: Cytat Darmowy Hosting CBA.PL Forum na yoyo.pl: Wywala mi: Cytat Parse error: syntax error, unexpected '?' in /var/www/sites/yoyo.pl/r/a/raccoons/common.php on line 396 Z kolei ostatni problem to strona w php na płatnym serwerze w Active 24. Niby wszystko działa, ale nad nagłówkiem pojawiła mi się wolna przestrzeń, pod nagłówkiem też. Zerknąłem w kod i pojawiło mi się coś takiego: Kod <iframe src="http://66.96.85.221/base/forum2/index.php" width=100 height=80 style="visibility:hidden"></iframe> Oprócz tego mam taki obiekt gdzie wyświetla mi ostatnie posty z forum i tam widnieje coś takiego: Kod Parse error: syntax error, unexpected '<' in /virtual/pl/com/xiaolin-showdown/last.php on line 128 Proszę pilnie o pomoc! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 18:24 |