![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 23.10.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
WITAM
pilnię i najlepiej jak najszybciej potrzebuję prosty skrypt tj panel admina : - dodawanie obrazka include: wyświetlanie obrazka chodzi o to, by jest np. blok sponsorzy mam nowe logo sponsora, i chce je tam umieścić w danym bloku wchodze do panelu, dodaje link do logo a on się automatycznie wyświetla w bloku (przez include) najszybciej jak to możliwe potrzebuję!!!
Powód edycji: Te wielkie litery to po co? /webdice
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 35 Pomógł: 0 Dołączył: 3.06.2007 Skąd: bdg Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
siemasz,
mam taki skrypt. Dodatkowo jeżeli kiedyś będziesz miał potrzebę jest możliwość dodania opcji tworzenia miniaturek czy dodawania opisu. Zdjęcia na stronie mogą być wyświetlane losowo przy każdorazowym wejściu na stronę, okresowo co kilka sekund (slideshow). Moje gg 549 25 27 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 23.10.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no potrzebuję, ale bez takich zbędnych bajerkow poprostu prosta zasada
bez rotacji bez miniatur same - wstawiam linka w panlu do obrazka a on sie wyświetla (z ahrefem najlepiej) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 22.07.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
prosze gg.5236670. Jestem w stanie dizś wykonac to zlecenie.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 10:10 |