![]() |
![]() ![]() |
![]() |
-ukash27- |
![]()
|
Goście ![]() |
Witam mam mały problem ponieważ nie mogę dojść do wniosku dlaczego poniższe zapytanie nie działa.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
moze zamiast: die("Zapytanie niepoprawne");
daj: die("Zapytanie niepoprawne:".mysql_error()); Dowiesz sie czegos wiecej ps: ten przecinek na koncu to wywal -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
-ukash27- |
![]()
|
Goście ![]() |
Dzieki za pomoc nie wiem dlaczego wczesniej myqsl_error() nie dzialal jak teraz. Super jeszcze raz dzieki. Ponizej jest poprawione, do tego byl jeszcze blad php. Dzieki
[sql]$zapytanie = "INSERT INTO `MAIN_TAB` ( `ID` , `DATA` , `MARKA` , `MODEL` , `ROK` , `PRZEBIEG` , `POJEMNOSC` , `MOC` , `PALIWO` , `SKRZYNIA` , `KOLOR` , `STAN` , `LADOWNOSC` , `MIEJSCA` , `USZKODZENIA` , `WYPOSAZENIE` , `REJESTRACJA` , `CENA` , `DOSTEPNOSC` ) VALUES ( '' , NOW( ) , '$rekord[0]', '$rekord[1]', '$rekord[2]', '$rekord[3]', '$rekord[4]', '$rekord[5]', '$rekord[6]', '$rekord[7]', '$rekord[8]', '$rekord[9]', '$rekord[10]', '$rekord[11]', '$rekord[12]', '$rekord[13]', '$rekord[14]', '$rekord[15]', '1' )";[/qsl] |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 20:41 |