![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 29 Pomógł: 0 Dołączył: 26.09.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
podczepiłem właśnie do małego systemu newsów, którego stworzyłem edytor fckeditor, lecz mam pewien problem, a mianowcie: tekst zapisuje się w formie takiej: lt;p>tekst</p> a podaje tylko: tekst. Nie wiem co mogłem zrobić źle, poniżej podaje strukturę tabeli:
Oraz kawałek kodu, który jest odpowiedzialny za dodanie newsa:
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 139 Pomógł: 11 Dołączył: 31.01.2005 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a oto kawałek kodu, który jest za to odpowiedzialny:
trim" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual htmlspecialchars" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual -------------------- Kto pyta - nie błądzi, kto szuka - znajduje.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 29 Pomógł: 0 Dołączył: 26.09.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie chcę otwierać nowego tematu, ponieważ jest on z podobnej "beczki", a mianowicie:
zainstalowałem jednak edytor tinyMCE, lecz nie wiem jak zainstalować do niego język polski, czy może orientuje się ktoś? Pozdrawiam. Ten post edytował solandsol12 28.09.2008, 00:32:52 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 896 Pomógł: 76 Dołączył: 15.11.2003 Skąd: Sosnowiec/Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jest na stronie producenta:
http://tinymce.moxiecode.com/download_i18n.php Cytat Unzip the contents in the root folder of TinyMCE. Btw nie powiedziałbym że to temat z podobnej beczki ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 18:42 |