![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 662 Pomógł: 45 Dołączył: 26.03.2007 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chcę odpalić ubuntu z orginalnej płyty zamówionej przez internet, wszystko idzie ok, wybieram język, włącz ubuntu bez zmian w komputerze itp. przelatuje loader i pokazuje się taki tekst:
Kod * Starting deferred execution scheduler atd [ ok ] * Starting periodic command scheduler crond [ ok ] * Checking battery state... [ ok ] * Running local boot scripts (/etc/rc.local) [ ok ] i na tym koniec. Nic więcej się nie dzieje. ps. Testowane na Samsung P500. Na stacjonarnym pc, odpaliło się bez problemów. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 86 Pomógł: 18 Dołączył: 28.04.2008 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
czekałeś odpowiednio długo?
Mi z rozruchowego też myślał i myślał, aż się bateria wyładowała :] Z podłączonym do prądu już poszło ale też trochę trwało. Jak zainstalowałem na twardziela w lapku to już śmiga. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 662 Pomógł: 45 Dołączył: 26.03.2007 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dość długo. Laptop był podłączony do prądu więc nie mógł paść . Ile czasu ok. czekałeś ?
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 20:29 |