![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 12.01.2003 Skąd: Olsztyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Poszukuje gotowego skryptu - System Artykulow - Panel z Logowaniem, Dodawanie, Edycja, Usuwanie Artow ![]() Szukalem gdzie sie dalo - ale szczerze mowiac nic nie znalazlem oprocz systemu bez pozadnego logowania i panelu :? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 158 Pomógł: 0 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 12.01.2003 Skąd: Olsztyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat
jak mowilem - szukalem dlugo a hotscripts bylo 1 miejscem ktore odwiedzilem ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 352 Pomógł: 1 Dołączył: 17.07.2003 Skąd: Kazanów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
:arrow: www.scrypty.com
[EDIT] trza było napisać czy na plikach czy na innej bazie [jesli jest to napisane to wybaczcie ale ostatnio wzrok mi nawala ![]() dokładna nazwa pliku: System artów i komentarzy Dokładny adres do spisu plików: http://scrypty.com/skrypty_php.php?op=view&kat=22 Nie wiem czy to o coś takiego ci chodzi [skryptu nie zasysałem i nie testowałem] ale jeśli to nie to to weź sobie jakis dobry system newsów i go lekko 'przerób' i będziesz miał system artów |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 10:09 |