![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 10.10.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
CZeść , jestem Tu nowy
![]() I jak będzie wyglądał przykładowy skrypt. :idea: Przykład: W polu textowym mają być wpisywane imiona i nazwiska i teraz zależy mi na tym aby móc odzielić je i wpisać za pomocą php do bazy MySqlowej, w odpowiednie rekordy ![]() Dzięki serdeczne za pomoc -------------------- --
THOR ::: Nie ma rzeczy nie do zrobienia, są tylko ludzie którzy nie potrafią ich zrobić ::: |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 18.09.2002 Skąd: Płock Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A dlaczego textarea?
Nie lepiej dla każdej zmiennej zrobić zwykłe pole textowe? np: <input type="text" name="imie"> <input type="text" name="nazwisko"> etc. A potem (po wysłaniu informacji z forma): INSERT INTO nazwa_tabeli (imie,nazwisko,etc.) VALUES ($imie,$nazwisko,etc) Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 10.10.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Niestety nie bardzo mi pasuje takie rozwiazanie poniewaz nie wiem ile osob bedzie dodawanych na raz a nie wiem jak zrobic aby dodawac jedna osobe tak aby nie zmieniala sie strona
![]() Moze podpowiedz w tym kierunku? Jak chcesz moge Ci formularz podeslac aby latwiej wytlumaczyc na czym mi zalezy ![]() -------------------- --
THOR ::: Nie ma rzeczy nie do zrobienia, są tylko ludzie którzy nie potrafią ich zrobić ::: |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 18.09.2002 Skąd: Płock Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak chcesz, to możesz wysłać skrypty z jakimś opisem, co chcesz zrobić, ale najwcześniej odpowiem ci jutro, bo właśnie muszę wracać do pracy.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 10:18 |