![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 555 Pomógł: 84 Dołączył: 20.02.2008 Skąd: Małopolska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Ten temat co prawda nawiązuje do tematu, który poprzednio założyłem, ale dotyczy innego problemu więc zdecydowałem założyć osobny topic. A więc tak, Request'em w koncu udalo mi sie pobrac plik JS. Zastosowałem funkcję eval() w poniższy sposób: Kod eval(req_js.responseText); Sprawdziłem czy działa - okazało się, że tak.... ale z jednym problemem. Plik JS jest klasą zawierającą kilka metod, a w tym jedna, mianowicie battle.Animation(id) która wykonuje się kilka razy (tj. na samym koncu funkcja sprawdza czy skrypt "przeanalizowal" cala tablice - jezeli nie to ta metoda wywoluje sama siebie ponownie z innym parametrem 'id'). Niestety po pierwszym wykonaniu pętli "gubi" się gdzieś klasa battle. (battle undefined) i skrypt konczy swe dzialanie. O ile ten plik (JS) dzialal dobrze, gdy byl normalnie wczytywany to przy zastosowaniu eval() cos sie chrzani. Może mi ktoś wytłumaczyć dlaczego? EDIT: Edytowałem temat gdyż odkryłem co się chrzani. Gdy podmienię Kod setTimeout('battle.Animation('+id+');', battle.Time); na Kod battle.Animation(id); To wszystko działa. Niestety to rozwiązanie mnie nie zadowala, gdyż głównym zastosowaniem tej klasy jest właśnie wyświetlanie tych wyników co określony czas a nie wszystko razem. Ten post edytował Skie 28.08.2008, 17:13:16 -------------------- Wieloprocesowość i wielowątkowość w PHP, poznaj Kraken PHP!
Serwer HTTP i WebSocket w PHP | Promise/A+ Strona Domowa | Elradia MMORPG FireFox: make the web better. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 10:03 |