![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 875 Pomógł: 230 Dołączył: 20.03.2005 Skąd: Będzin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Problem pare dni temu poruszyłem na forum lento.pl Polskiego oddziału społeczności Magento, ale nie doczekałem się odpowiedzi, dlatego zwracam sie z pomocą do specjalistów na forum.php.pl :) Mam problem z dostępem do Mendżera Rozszerzeń, po kliknięciu wyświetla mi problem: Kod Cannot send headers; headers already sent in /serwer/app/code/core/Mage/Core/functions.php, line 216 Zainstalowałem najnowszą wersję sklepu pod localhost i działa manager, ale na serwerze głównym jest problem. Potrzebuje ten manager. bo potrzebuje usunąć rozszerzenia zbyteczne i zainstalować inne. Server: Active24 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 41 Pomógł: 1 Dołączył: 13.01.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zajrzyj do pliku functions.php linia 216: $errorMessage .= "Compile Warning"; potem w dokumentację: http://pl.php.net/manual/pl/errorfunc.constants.php i masz błąd 128 ;] czyli na moje zmień hosting
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 875 Pomógł: 230 Dołączył: 20.03.2005 Skąd: Będzin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No cóż. Liczyłem że da się to jakoś rozwikłać wykorzystując obecny serwer. Chociaż odpoczątku Active24 sprawiało problemy sklepowi.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 19.11.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Programista Magento: wykonam na zlecenie: instalacja, konfiguracja, niestandardowe moduły, bloki, szablony – kontakt: gg:1306425, e-mail: konrad1983@gmail.com
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 20.07.2025 - 06:22 |