![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 119 Pomógł: 0 Dołączył: 15.07.2003 Skąd: Grajewo Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Mam następujący kod:
Problem polega na tym, że w wysłanym mailu wyświetlają mi się znaki końca linii, zamiast przejść do nowego wiersza. Próbowałem już z \r\n i z <br>, efekt był ten sam. Byłbym wdzięczny za wskazówki jak to rozwiązać. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
Ponieważ znaki typu \r\n umieszcza się w cudzysłowach (" ") a nie apostrofach (' ')
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 148 Pomógł: 230 Dołączył: 26.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
bo w apostrofach znaki końca lini nie są interpretowane, zamień '\r\n', na "'\r\n"
-------------------- ET LINGUA EIUS LOQUETUR IUDICIUM
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 171 Pomógł: 32 Dołączył: 5.08.2008 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Do treści maila możesz użyć jeszcze tego:
Kod #treść maila
$mail_body=<<<_MAIL_ Witaj $validusername. W celu weryfikacji nowego konta należy kliknąć na poniższy odnośnik : $verifyurl?email=$verifyemail&verify=$verifystring Jeżeli ten mail dotarł do Ciebie przypadkowo i nie dokonowałeś/aś rejestracji kliknij na link poniżej : $verifyurl?email=$verifyemail&verify=blad Pozdrawiam Administrator _MAIL_; -------------------- ---------------------------
"Jeżeli trzeci dzień z rzędu nie chce Ci się pracować tzn że dziś jest ŚRODA ! Algorytmy , Programowanie , Tworzenie WWW - SPRAWDŹ |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 111 Pomógł: 16 Dołączył: 19.02.2005 Skąd: Dębica Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- Psik!! A masz!! ...chamie - Porucznik Borewicz
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 119 Pomógł: 0 Dołączył: 15.07.2003 Skąd: Grajewo Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki. nie słyszałem o tym szczególe z apostrofami.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 15:46 |