![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 38 Pomógł: 0 Dołączył: 3.04.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam was bardz serdecznie
![]() W trakcie rejestracji użytkownika . Występuje pole gdzie należy podac swoj wiek w takim formacie r-m-d następnie z tego schematu na podstronie usera obliczany jest jego wiek dynamicznie nigdzie niezapisywany . Natomiast jak zrobic teraz wyszukiwarkę która znalazła by usera gdy wpiszemy przedział wieku od np 19 do 21 lat napisałem taką o to wyszukiwarkę lecze jescze nie wpadłem na pomysł z tym wiekiem a jest mi to niestety niezbędne
ps może i bym sobie z tym poradził ale wydaje mi się ze jak się za to wezmę to strasznie dużo kodu napisze a chce to zrobic jak najbardzoej optymalnie pozdrawiam ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 140 Pomógł: 16 Dołączył: 12.06.2002 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czy data urodzenia z formularza jest zapisywane w bazie users? Jeśli tak to jakiego typu jest to pole?
Ten post edytował Ar2r 15.08.2008, 16:55:48 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 38 Pomógł: 0 Dołączył: 3.04.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
tak data jest w tabeli users jego typ pola to date
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 99 Pomógł: 15 Dołączył: 29.07.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 14:53 |