Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

 
Reply to this topicStart new topic
> [PHP][NetBeans]Generowanie interfejsu na podstawie klasy
KotWButach
post 14.02.2018, 16:07:25
Post #1





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 331
Pomógł: 10
Dołączył: 8.02.2012

Ostrzeżenie: (0%)
-----


Witajcie,
mam głupie pytanie, oto próbuje znaleźć skrót klawiszowy lub jakąś opcje która na podstawie gotowej klasy wygeneruje mi interfejs. Niestety znalezione przykłady w Googlach nie działają.
netbeans 8.2

Go to the top of the page
+Quote Post
nospor
post 14.02.2018, 16:08:03
Post #2





Grupa: Moderatorzy
Postów: 33 598
Pomógł: 5490
Dołączył: 27.12.2004




Na forum mamy taki specjalny dzial na takie tematy. Pisz na przyszlosc tam prosze. Przenosze


--------------------

Najlepsze kawałki programistyczne || Dowcipy o informatykach || Forum PHP dla opornych
Klasy: Pager (stronicowanie) | Cache | ShoutBox (Chat) | Widok | Ładne url'e

"Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista
"Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer

Go to the top of the page
+Quote Post
Pyton_000
post 14.02.2018, 17:23:28
Post #3





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 7 010
Pomógł: 1245
Dołączył: 26.10.2005

Ostrzeżenie: (0%)
-----


A to? http://www.informit.com/articles/article.a...5&seqNum=26
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

 



RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 21.02.2018 - 10:00