Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

 
Reply to this topicStart new topic
> [PHP]"Rozjechane" tematy na stronie głównej.
panmlody
post 9.07.2012, 21:19:54
Post #1





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 17
Pomógł: 0
Dołączył: 9.07.2012

Ostrzeżenie: (0%)
-----


Witam.
Niestety tematy na stronie głównej mi się rozjechały, a już nie pamiętam gdzie się zmienia ustawienia.
Link do mojego forum: http://full-world.xaa.pl

Dla porównania dam link do innego forum: http://gpp-serv.eu
Tu mają wszystko równe, tak jak ja bym chciał aby to wyglądało.

Bardzo proszę o pomoc tudzież z góry dziękuję wink.gif
Go to the top of the page
+Quote Post
ciekawskiii
post 9.07.2012, 21:36:36
Post #2





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 467
Pomógł: 39
Dołączył: 7.11.2010
Skąd: Raz tu, raz tam

Ostrzeżenie: (30%)
XX---


nie chce mi sie lukac w caly kod ale dales na dole forum jakis zajebiaszczy baner i przy szerokosci 1024px masz poziomy pasek przewijania, moze on Ci rozwala caly uklad


--------------------
Go to the top of the page
+Quote Post
panmlody
post 9.07.2012, 21:54:11
Post #3





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 17
Pomógł: 0
Dołączył: 9.07.2012

Ostrzeżenie: (0%)
-----


O który dokładnie Ci chodzi?
Go to the top of the page
+Quote Post
ciekawskiii
post 9.07.2012, 22:17:48
Post #4





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 467
Pomógł: 39
Dołączył: 7.11.2010
Skąd: Raz tu, raz tam

Ostrzeżenie: (30%)
XX---


kuzwa juz zle widze, header masz za duzy, w lini 100 zmien na width="980px" ale watpie ze to cos pomoze a po drugie porazka, same tabele biggrin.gif

pewnie zes sie bawil z kodem bo sam kod by sie nie popsul...


--------------------
Go to the top of the page
+Quote Post
panmlody
post 10.07.2012, 09:17:47
Post #5





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 17
Pomógł: 0
Dołączył: 9.07.2012

Ostrzeżenie: (0%)
-----


A nie da się ustawić punktu, w którym napis am się zaczynać, w jakimś pliku?
Go to the top of the page
+Quote Post
Shido
post 10.07.2012, 10:50:35
Post #6





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 121
Pomógł: 22
Dołączył: 22.06.2012

Ostrzeżenie: (0%)
-----


W stylu, w klasie row_01 wywal:
Kod
width: auto;

To ci się obrazek ładnie lewy bok, obrazek subforum i nazwa subforum ładnie ze sobą przytulą.

Ten post edytował Shido 10.07.2012, 10:51:09


--------------------
Sorka za błędy ort. jak coś dajcie znać na PW to popoprawiam.
Go to the top of the page
+Quote Post
panmlody
post 10.07.2012, 11:11:27
Post #7





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 17
Pomógł: 0
Dołączył: 9.07.2012

Ostrzeżenie: (0%)
-----


W index_body.tpl ?
Go to the top of the page
+Quote Post
Shido
post 10.07.2012, 11:14:47
Post #8





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 121
Pomógł: 22
Dołączył: 22.06.2012

Ostrzeżenie: (0%)
-----


Kod
templates/WIStudio_v1/WIStudio_v1.css

Według źródła strony tutaj.

Ten post edytował Shido 10.07.2012, 11:15:00


--------------------
Sorka za błędy ort. jak coś dajcie znać na PW to popoprawiam.
Go to the top of the page
+Quote Post
panmlody
post 10.07.2012, 11:19:24
Post #9





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 17
Pomógł: 0
Dołączył: 9.07.2012

Ostrzeżenie: (0%)
-----


Niestety, nic z tego.. co_jest.gif

Ten post edytował panmlody 10.07.2012, 11:19:40
Go to the top of the page
+Quote Post
Shido
post 10.07.2012, 11:22:15
Post #10





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 121
Pomógł: 22
Dołączył: 22.06.2012

Ostrzeżenie: (0%)
-----


Z tego co widzę u siebie po tym jak wywaliłeś to, nazwy subfor ładnie się przytuliły.
Możesz jeszcze spróbować usunąć w td.row_02 to samo ( width: auto; )


--------------------
Sorka za błędy ort. jak coś dajcie znać na PW to popoprawiam.
Go to the top of the page
+Quote Post
panmlody
post 10.07.2012, 11:33:04
Post #11





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 17
Pomógł: 0
Dołączył: 9.07.2012

Ostrzeżenie: (0%)
-----


Teraz pięknie działa, wielkie dzięki szefie! laugh.gif
Leci - Pomógł Rkingsmiley.png

A żeby podkategorie tak zrobic, to trzeba wywalić z row'a 3? smile.gif
Go to the top of the page
+Quote Post
Shido
post 10.07.2012, 11:39:48
Post #12





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 121
Pomógł: 22
Dołączył: 22.06.2012

Ostrzeżenie: (0%)
-----


Podkategorie nie są w row_3
Są jakoś dziwnie zrobione, najprawdopodobniej bezpośrednio w skrypcie jest wyliczana ich szerokość.

Ten post edytował Shido 10.07.2012, 13:30:30


--------------------
Sorka za błędy ort. jak coś dajcie znać na PW to popoprawiam.
Go to the top of the page
+Quote Post
panmlody
post 10.07.2012, 11:42:47
Post #13





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 17
Pomógł: 0
Dołączył: 9.07.2012

Ostrzeżenie: (0%)
-----


No nic, ale i tak serdeczne dzięki!



PS. Już powinien być wink.gif
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

 



RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 13.12.2019 - 09:53