Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

 
Reply to this topicStart new topic
> Błąd serwera: STATUS: Internal error occurred. Refer to server log for more information.
miccom
post 11.08.2018, 08:25:58
Post #1





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 368
Pomógł: 7
Dołączył: 7.07.2007
Skąd: Tychy

Ostrzeżenie: (0%)
-----


Cześć smile.gif
Przeniosłem skrzynkę pocztową z serwera linuxpl.com na mój serwer dedykowany.

Prawie wszystko działa, poza tym że jeśli kliknę na "kopie robocze" albo "kosz" to otrzymuję komunikat jak w tytule.

Co może być powodem takiego komunikatu?

Ten post edytował miccom 11.08.2018, 08:39:55


--------------------
Jeśli pomogłem- kliknij POMÓGŁ-przyda się ;)- jeśli piszę bzdury- pisz pod postami. Poprawię się.
PISZĘ POPRAWNIE PO POLSKU!
Go to the top of the page
+Quote Post
Pyton_000
post 11.08.2018, 11:38:22
Post #2





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 7 799
Pomógł: 1373
Dołączył: 26.10.2005

Ostrzeżenie: (0%)
-----


Sprawdź w logach.
Go to the top of the page
+Quote Post
miccom
post 11.08.2018, 12:20:58
Post #3





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 368
Pomógł: 7
Dołączył: 7.07.2007
Skąd: Tychy

Ostrzeżenie: (0%)
-----


No domyśliłem się wink.gif

Ale nie mam nic w plikach błędów...
Gdzie szukać tych logów?


--------------------
Jeśli pomogłem- kliknij POMÓGŁ-przyda się ;)- jeśli piszę bzdury- pisz pod postami. Poprawię się.
PISZĘ POPRAWNIE PO POLSKU!
Go to the top of the page
+Quote Post
Pyton_000
post 11.08.2018, 12:52:50
Post #4





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 7 799
Pomógł: 1373
Dołączył: 26.10.2005

Ostrzeżenie: (0%)
-----


A gdzie dostajesz ten błąd? Jaki stack zainstalowałeś?
Go to the top of the page
+Quote Post
miccom
post 11.08.2018, 13:16:15
Post #5





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 368
Pomógł: 7
Dołączył: 7.07.2007
Skąd: Tychy

Ostrzeżenie: (0%)
-----


Zarządzenie serwerem: vesta

A poczta na webmail


--------------------
Jeśli pomogłem- kliknij POMÓGŁ-przyda się ;)- jeśli piszę bzdury- pisz pod postami. Poprawię się.
PISZĘ POPRAWNIE PO POLSKU!
Go to the top of the page
+Quote Post
Pyton_000
post 11.08.2018, 14:08:13
Post #6





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 7 799
Pomógł: 1373
Dołączył: 26.10.2005

Ostrzeżenie: (0%)
-----


Nie używałem. Szukaj w logach bo coś tam na pewno jest
Go to the top of the page
+Quote Post
miccom
post 11.08.2018, 14:27:52
Post #7





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 368
Pomógł: 7
Dołączył: 7.07.2007
Skąd: Tychy

Ostrzeżenie: (0%)
-----


Znalazłem w logach roundcube cos takiego:

  1. [11-Aug-2018 09:01:30 +0000]: <o26kcndq> PHP Error: Failed to load config from /var/lib/roundcube/plugins/jqueryui/config.inc.php in /usr/share/roundcube/program/lib/Roundcube/rcube_plugin.php on line 157 (GET /webmail/?_task=logout&_token=u2XSDZp56O9wbrVpMJ6GtpybdLmRcO9P)


A podczas wysyłania wiadomości otrzymuję komunikat:
  1. Wystąpił błąd podczas zapisu wysłanej wiadomości! Błąd serwera: APPEND: Internal error occurred. Refer to server log for more information. [2018-08-11 15:27:07] (0.001 + 0.038 secs).


ale wiadomość wysyła się poprawnie.

Ten post edytował miccom 11.08.2018, 14:22:50


--------------------
Jeśli pomogłem- kliknij POMÓGŁ-przyda się ;)- jeśli piszę bzdury- pisz pod postami. Poprawię się.
PISZĘ POPRAWNIE PO POLSKU!
Go to the top of the page
+Quote Post
shanku
post 30.03.2019, 09:20:07
Post #8





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 1
Pomógł: 0
Dołączył: 30.03.2019

Ostrzeżenie: (0%)
-----


thanks for information.

Very useful
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

 



RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 22.07.2019 - 22:18