Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

 
Reply to this topicStart new topic
> [photoshop] zmiana rozmiaru pola roboczego
Lejto
post 23.03.2009, 17:13:31
Post #1





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 1 384
Pomógł: 48
Dołączył: 23.05.2007

Ostrzeżenie: (0%)
-----


Kiedy już wybiorę i rozpocznę pracę w photoshopie to mogę zmienić rozmiar obszaru na którym tworze?
Np. wybrałem szerokość 1000px wybieram ją rysuje rysuje i chcę zmienić ze 1000px na 1050px.

Pozdrawiam


--------------------
Go to the top of the page
+Quote Post
RafaelX
post 23.03.2009, 17:14:55
Post #2





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 144
Pomógł: 28
Dołączył: 2.01.2009

Ostrzeżenie: (0%)
-----


możesz ctrl+alt+c podajże
Go to the top of the page
+Quote Post
Spawnm
post 23.03.2009, 17:39:59
Post #3





Grupa: Moderatorzy
Postów: 4 069
Pomógł: 497
Dołączył: 11.05.2007
Skąd: Warszawa




górne menu:
obraz->wielkość obrazka smile.gif
Go to the top of the page
+Quote Post
RafaelX
post 23.03.2009, 17:55:04
Post #4





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 144
Pomógł: 28
Dołączył: 2.01.2009

Ostrzeżenie: (0%)
-----


Cytat(Spawnm @ 23.03.2009, 17:39:59 ) *
górne menu:
obraz->wielkość obrazka smile.gif


to zmienia wielkosc obrazka a nie obszaru roboczego
Go to the top of the page
+Quote Post
decha-design
post 23.03.2009, 17:57:44
Post #5





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 415
Pomógł: 46
Dołączył: 26.05.2007
Skąd: Sandomierz

Ostrzeżenie: (0%)
-----


obraz->wielkosc obszaru roboczego
lub
image->canvas size

o.O'

Ten post edytował decha-design 23.03.2009, 17:59:00


--------------------
Go to the top of the page
+Quote Post
thomson89
post 23.03.2009, 20:20:01
Post #6





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 1 178
Pomógł: 51
Dołączył: 7.01.2009
Skąd: Gdańsk

Ostrzeżenie: (0%)
-----


Cytat(RafaelX @ 23.03.2009, 17:55:04 ) *
to zmienia wielkosc obrazka a nie obszaru roboczego


Masz photoshopa po polsku!!??

Czy tam jest aż tak duzo tych funkcji że nie można nic znaleźć...

Ktoś ci podał: "wielkość obrazka", a sam nie widziałeś co jest ponizej?


--------------------
Sklep 70%
Go to the top of the page
+Quote Post
b4x
post 23.03.2009, 21:17:30
Post #7





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 658
Pomógł: 95
Dołączył: 20.12.2005
Skąd: N54,35° E18,63° (Gdańsk)

Ostrzeżenie: (0%)
-----


"Masz photoshopa po polsku!!??"

- Masz oryginalnego photoshopa?



#edit

@RafaelX

"NIE nie mam PS'a po polski"
- A umiesz pisac po polski?

"TAK mam orginalnego PS'a "
j.w.

- Musiałem, przepraszam za OT winksmiley.jpg

Ten post edytował b4x 23.03.2009, 21:34:59


--------------------
Go to the top of the page
+Quote Post
Spawnm
post 23.03.2009, 21:19:13
Post #8





Grupa: Moderatorzy
Postów: 4 069
Pomógł: 497
Dołączył: 11.05.2007
Skąd: Warszawa




darujcie sobie rozmowy nie na temat.
Mogłem napisać to co trzeba , źle napisałem, bywa .
Dalszy offtop nie wskazany smile.gif
Go to the top of the page
+Quote Post
RafaelX
post 23.03.2009, 21:29:04
Post #9





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 144
Pomógł: 28
Dołączył: 2.01.2009

Ostrzeżenie: (0%)
-----


Cytat(thomson89 @ 23.03.2009, 20:20:01 ) *
Masz photoshopa po polsku!!??

Czy tam jest aż tak duzo tych funkcji że nie można nic znaleźć...

Ktoś ci podał: "wielkość obrazka", a sam nie widziałeś co jest ponizej?


czy ty umiesz czytać ? czy ty umiesz czytać po polsku questionmark.gif napisałem rozwiązanie i zwróciłem uwagę ze to mienia wielkość obrazka i tyle poco reszta komentarzy ?

PS:
NIE nie mam PS'a po polski
TAK mam orginalnego PS'a
Go to the top of the page
+Quote Post
decha-design
post 23.03.2009, 22:07:54
Post #10





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 415
Pomógł: 46
Dołączył: 26.05.2007
Skąd: Sandomierz

Ostrzeżenie: (0%)
-----


Cytat(RafaelX @ 23.03.2009, 21:29:04 ) *
czy ty umiesz czytać ? czy ty umiesz czytać po polsku questionmark.gif napisałem rozwiązanie i zwróciłem uwagę ze to mienia wielkość obrazka i tyle poco reszta komentarzy ?

PS:
NIE nie mam PS'a po polski
TAK mam orginalnego PS'a


To masz jak nie umiesz czytać między wierszami a raczej postami

image->canvas size


--------------------
Go to the top of the page
+Quote Post
RafaelX
post 23.03.2009, 22:15:48
Post #11





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 144
Pomógł: 28
Dołączył: 2.01.2009

Ostrzeżenie: (0%)
-----


ty jesteś jakiś nie tego questionmark.gif

ja dobrze wiem jak to się robi....
Go to the top of the page
+Quote Post
decha-design
post 23.03.2009, 23:21:51
Post #12





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 415
Pomógł: 46
Dołączył: 26.05.2007
Skąd: Sandomierz

Ostrzeżenie: (0%)
-----


Cytat(RafaelX @ 23.03.2009, 22:15:48 ) *
ty jesteś jakiś nie tego questionmark.gif

ja dobrze wiem jak to się robi....


Myślałem, ze to ty zalozyles temat ..

btw. nie musiałeś mnie od razu obrażać o.O' troche kultury i samo zachowania bym prosił


--------------------
Go to the top of the page
+Quote Post
RafaelX
post 23.03.2009, 23:41:12
Post #13





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 144
Pomógł: 28
Dołączył: 2.01.2009

Ostrzeżenie: (0%)
-----


dobra sorry trochę mnie "poniosło"
Go to the top of the page
+Quote Post
Lejto
post 24.03.2009, 13:56:01
Post #14





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 1 384
Pomógł: 48
Dołączył: 23.05.2007

Ostrzeżenie: (0%)
-----


ile odpowiedzi się zebrało smile.gif nawet na gg ktoś mi pisał winksmiley.jpg
już sobie poradziłem, błahy problem
dzięki na odpowiedzi


--------------------
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

 



RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 17.07.2018 - 14:52