Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

 
Reply to this topicStart new topic
> logowanie na glownej stronie
coolart
post 26.08.2008, 23:11:48
Post #1





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 22
Pomógł: 0
Dołączył: 9.03.2005

Ostrzeżenie: (0%)
-----


Próbując skomentować art. muszę sie logować lecz logowanie na głównej stronie nie działa, próbując sie zalogować wywala mnie na główna stronę nie informując czy błędne hasło czy user i jestem dalej nie zalogowany, natomiast na forum działa jak należy wpisuje user i pass i wchodzi, co jest grane przecież baza jest zintegrowana z strona?


--------------------
Go to the top of the page
+Quote Post
kwiateusz
post 26.08.2008, 23:30:54
Post #2


Admin Techniczny


Grupa: Administratorzy
Postów: 2 069
Pomógł: 93
Dołączył: 5.07.2005
Skąd: Olsztyn




mi działa link
Go to the top of the page
+Quote Post
coolart
post 27.08.2008, 11:18:16
Post #3





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 22
Pomógł: 0
Dołączył: 9.03.2005

Ostrzeżenie: (0%)
-----


no niestety mi dalej nie dziala, wyczyscilem ciasteczka i inne dane i dalej to samo


--------------------
Go to the top of the page
+Quote Post
kwiateusz
post 27.08.2008, 11:23:43
Post #4


Admin Techniczny


Grupa: Administratorzy
Postów: 2 069
Pomógł: 93
Dołączył: 5.07.2005
Skąd: Olsztyn




rzeczywiscie logowalem sie na poprzednie haslo.. aktualne nie działa
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

 



RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 17.10.2019 - 22:07