Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

 
Reply to this topicStart new topic
> Błąd! Niedokończone pytanie, nie można było zakończyć testu..
rafalp
post 11.07.2008, 14:41:57
Post #1





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 224
Pomógł: 18
Dołączył: 4.02.2003
Skąd: Częstochowa

Ostrzeżenie: (0%)
-----


Test robiony przed chwilą. Nie mogłem dokończyć bo nie wyświetliły się żadne przyciski.



[edit]
Aha, proszę o możliwość ponownego zrobienia testu jeszcze dziś bo już mam blokadę a w zasadzie to nie zakończył się cały;]

Ten post edytował rafalp 11.07.2008, 14:44:42


--------------------
Go to the top of the page
+Quote Post
Shili
post 11.07.2008, 14:44:18
Post #2





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 1 085
Pomógł: 231
Dołączył: 12.05.2008

Ostrzeżenie: (0%)
-----


A próbowałeś zaznaczyć którąkolwiek odpowiedź? tongue.gif
Go to the top of the page
+Quote Post
rafalp
post 11.07.2008, 15:23:21
Post #3





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 224
Pomógł: 18
Dołączył: 4.02.2003
Skąd: Częstochowa

Ostrzeżenie: (0%)
-----


A widzisz tam gdzieś jakieś przyciski RADIO!?
Przecież napisałem wyraźnie:
Cytat
Nie mogłem dokończyć bo nie wyświetliły się żadne przyciski.


--------------------
Go to the top of the page
+Quote Post
Shili
post 11.07.2008, 15:31:38
Post #4





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 1 085
Pomógł: 231
Dołączył: 12.05.2008

Ostrzeżenie: (0%)
-----


Widzę o_0
nawet pytanie 13 i 14 masz poprawnie zaznaczone, czego wcześniej nie zauważyłam

Ten post edytował Shili 11.07.2008, 15:33:02
Go to the top of the page
+Quote Post
seaquest
post 11.07.2008, 15:53:45
Post #5





Grupa: Przyjaciele php.pl
Postów: 790
Pomógł: 7
Dołączył: 6.02.2003
Skąd: Polska

Ostrzeżenie: (0%)
-----


Z tego co widzę coś się posypało w pytaniu 15 i nie pojawiły się możliwe odpowiedzi.


--------------------
Michał Płachta
Warsztat: Mac OS X Leopard, PostgreSQL, Text Mate, Retrospectiva + SVN
Go to the top of the page
+Quote Post
Bart77
post 26.03.2009, 16:04:55
Post #6





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 31
Pomógł: 3
Dołączył: 24.03.2009
Skąd: Poznań

Ostrzeżenie: (0%)
-----


Też to właśnie dostałem. BTW, jest niezły byk w komunikacie: RZądanie przerwane...

Panowie, czy można coś z tym zrobić? sad.gif Dziś znowu zakończyłem test na siódmym pytaniu... Może jakiś przycisk ponownego wczytania pytania?
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

 



RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 22.10.2019 - 00:37