Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

 
Reply to this topicStart new topic
> Taki kodzik, pomocy, W jaki sposób wczytać obrazek z tabeli po id
s.p.a.c.e
post 16.01.2016, 17:26:07
Post #1





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 10
Pomógł: 0
Dołączył: 8.01.2014

Ostrzeżenie: (0%)
-----


Witam, mam problem z kodem, w jaki sposób wczytać z tabeli "cats" obrazek po id, mam w tabeli 3 obrazki i ten kod wczytuje mi je wszystkie ja mym chciał aby po id obrazka mi go wczytywało, oto kod:
  1. <?php $zapytanie_kategorie = mysql_query('SELECT * FROM cats ORDER BY nazwa'); while ($kategoria = mysql_fetch_array($zapytanie_kategorie)) { echo '<img src="'.$kategoria['awatar'].'" class="cycle" width="50px" height="50px">';
  2. }
  3. ?>
Go to the top of the page
+Quote Post
Spawnm
post 16.01.2016, 17:37:37
Post #2





Grupa: Moderatorzy
Postów: 4 069
Pomógł: 497
Dołączył: 11.05.2007
Skąd: Warszawa




  1. SELECT * FROM cats WHERE id=5

To są elementarne podstawy. Przeczytaj jakiś tutorial zanim zadasz kolejne pytanie.
Go to the top of the page
+Quote Post
s.p.a.c.e
post 16.01.2016, 17:41:10
Post #3





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 10
Pomógł: 0
Dołączył: 8.01.2014

Ostrzeżenie: (0%)
-----


Zadałem to pytanie by móc ci dać "pomógł" biggrin.gif dzięki koleś wink.gif
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

 



RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 25.02.2020 - 03:44