Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

 
Reply to this topicStart new topic
> [CSS] Jakim błędem w kodzie jest spowodowane pojawienie się poziomego paska?
szachmat
post 11.06.2018, 20:58:38
Post #1





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 36
Pomógł: 0
Dołączył: 3.01.2016

Ostrzeżenie: (0%)
-----


Jakim błędem w kodzie jest spowodowane pojawienie się poziomego paska? Pasek jest wynikiem dziury w siatce?
Go to the top of the page
+Quote Post
Neutral
post 11.06.2018, 21:05:15
Post #2





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 187
Pomógł: 26
Dołączył: 10.01.2016

Ostrzeżenie: (0%)
-----


Dodaj może:
Kod
body {
   margin:0;
   padding:0;
}
.

Wyjeżdżasz za 100% szerokości strony, to wtedy ci się pojawia poziomy scroll.

Ten post edytował Neutral 11.06.2018, 21:06:18
Go to the top of the page
+Quote Post
szachmat
post 11.06.2018, 22:05:25
Post #3





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 36
Pomógł: 0
Dołączył: 3.01.2016

Ostrzeżenie: (0%)
-----


  1. <div class="col-sm pr-0 pl-0">

padding lewy i prawy w karuzeli

Ten post edytował szachmat 11.06.2018, 22:05:57
Go to the top of the page
+Quote Post
Neutral
post 11.06.2018, 22:07:52
Post #4





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 187
Pomógł: 26
Dołączył: 10.01.2016

Ostrzeżenie: (0%)
-----


Oblicz sobie szerokość elementów, padding'i i margin'y.

Jeśli masz np. container=500px, a w nim elementy np. takie:

left_c=240, middle_c=40, right_c=240

, to wtedy wyjeżdżasz poza szerokość o 20 jednostek. Sprawdź u siebie to, pewnie gdzieś takie coś masz.

Ten post edytował Neutral 11.06.2018, 22:08:13
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

 



RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 26.09.2018 - 08:44