Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

 
Reply to this topicStart new topic
> Umieszczanie kodów PHP w TPL
teez
post 19.01.2013, 19:52:14
Post #1





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 186
Pomógł: 6
Dołączył: 20.12.2010

Ostrzeżenie: (0%)
-----


//Rozwiazane.

Chciałem edytować temat, dopisując notkę o rozwiązaniu problemu, niestety po kliknięciu 'edytuj' cała zawartość postu ulegała kasacji, pewnie dlatego, że wstawiłem logi błędów.

Ten post edytował teez 19.01.2013, 20:12:02
Go to the top of the page
+Quote Post
IceManSpy
post 19.01.2013, 20:12:58
Post #2





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 1 006
Pomógł: 111
Dołączył: 23.07.2010
Skąd: Kraków

Ostrzeżenie: (0%)
-----


To jeest poprawne:
  1. $smarty->assign( 'odwiedzajnaspoczatek', 'TREŚĆ DO WYŚWIETLENIA');

A potem w pliku TLP:
  1. {$odwiedzajnaspoczatek}

I tyle.

Ten post edytował IceManSpy 19.01.2013, 20:13:29


--------------------
Go to the top of the page
+Quote Post
teez
post 19.01.2013, 20:21:32
Post #3





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 186
Pomógł: 6
Dołączył: 20.12.2010

Ostrzeżenie: (0%)
-----


A w jaki sposób mogę "ozdbić" divami :

  1. print ($AFR['tytul']);
który jest w index.php?
Go to the top of the page
+Quote Post
sajegib
post 20.01.2013, 00:33:35
Post #4





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 352
Pomógł: 59
Dołączył: 16.01.2013

Ostrzeżenie: (0%)
-----


assign w smarty, a potem wyświetl go w .tpl
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

 



RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 19.10.2018 - 04:05