Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

 
Reply to this topicStart new topic
> [HTML][CSS][PHP]Nie czyta css? DLACZEGO?
ReCiak
post 24.05.2019, 09:21:22
Post #1





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 16
Pomógł: 0
Dołączył: 17.05.2019

Ostrzeżenie: (0%)
-----


Witam,mam taki problem mianowicie czyta mi css do pewnego momentu, gdy dodaje kolejne linijki nie czyta mi go wgl nie wiem dlaczego?? skoro wcześniejsze linijki czyta to czemu nie czyta nowszych?
Wie ktoś czemu? Ścieżka jest na 100% dobra bo jak zmieniam to cała strona sie rozlatuje.
Go to the top of the page
+Quote Post
nospor
post 24.05.2019, 09:32:02
Post #2





Grupa: Moderatorzy
Postów: 34 788
Pomógł: 5787
Dołączył: 27.12.2004




A skad wiesz ze nie czyta? Moze poprostu tak zrobiles css ze nie lapie regol poprostu


--------------------

Najlepsze kawałki programistyczne || Dowcipy o informatykach || Forum PHP dla opornych
Klasy: Pager (stronicowanie) | Cache | ShoutBox (Chat) | Widok | Ładne url'e

"Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista
"Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer

Go to the top of the page
+Quote Post
ReCiak
post 24.05.2019, 10:00:16
Post #3





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 16
Pomógł: 0
Dołączył: 17.05.2019

Ostrzeżenie: (0%)
-----


No wlasnie reguly sa dobre. W devtoolsie wchodze nawet w source wchodze na plik css sa atrybuty tylko te ktore czyta a nie wyswietla tych ktore napisalem przedchwila. Jakby nie czytala nowej wersji css ale ciasteczka usuwalem i dalej nic.
Go to the top of the page
+Quote Post
dublinka
post 24.05.2019, 10:01:38
Post #4





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 319
Pomógł: 40
Dołączył: 22.02.2008

Ostrzeżenie: (0%)
-----


Zeby być pewnym zrob drugi plik .css i wstaw tam ten kod ktorego nie widac.
Czasami bywa tak (przy częstych zmianach), ze trzeba czyścic cache przegladarki. Sprawdz i to

Ten post edytował dublinka 24.05.2019, 10:10:31
Go to the top of the page
+Quote Post
miccom
post 24.05.2019, 18:38:22
Post #5





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 371
Pomógł: 7
Dołączył: 7.07.2007
Skąd: Tychy

Ostrzeżenie: (0%)
-----


Dobrze Dublinka prawi, wyczyść nie tylko ciasteczka ale i cache przeglądarki.
Masz w htaccess ustawione cachowanie stylów css?


--------------------
Jeśli pomogłem- kliknij POMÓGŁ-przyda się ;)- jeśli piszę bzdury- pisz pod postami. Poprawię się.
PISZĘ POPRAWNIE PO POLSKU!
Go to the top of the page
+Quote Post
ReCiak
post 24.05.2019, 18:59:23
Post #6





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 16
Pomógł: 0
Dołączył: 17.05.2019

Ostrzeżenie: (0%)
-----


Rzeczywiście przeczyszczenie cache przeglądarki pomogło. Taka błachostka a i z tym potrzebuje pomocy biggrin.gif Dopiero raczkuje w php biggrin.gif
Dzięki Wielkie! biggrin.gif
Go to the top of the page
+Quote Post
Pyton_000
post 24.05.2019, 19:23:40
Post #7





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 7 821
Pomógł: 1375
Dołączył: 26.10.2005

Ostrzeżenie: (0%)
-----


PHP tu akurat nie ma nic do gadania.
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

 



RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 15.11.2019 - 23:34