Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

 
Reply to this topicStart new topic
> Szablon pod wordpress
smq
post 8.04.2017, 23:01:50
Post #1





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 4
Pomógł: 0
Dołączył: 5.02.2009

Ostrzeżenie: (0%)
-----


Witam,

Zapraszam do oceny.

http://ana.ht2.pl/demo1/
vs
http://ana.ht2.pl/demo4/

Go to the top of the page
+Quote Post
lukaskolista
post 12.04.2017, 09:32:15
Post #2





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 872
Pomógł: 94
Dołączył: 31.03.2010

Ostrzeżenie: (0%)
-----


Dla mnie kompletnie nieintuicyjny, trochę się naszukałem menu.
Go to the top of the page
+Quote Post
aras785
post 1.05.2018, 22:17:22
Post #3





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 755
Pomógł: 149
Dołączył: 29.10.2009

Ostrzeżenie: (0%)
-----


Jak udało Ci się zrobić płynne przejście między stronami bez przeładowania i bez użycia '#' ? Linki fajnie się zmieniają smile.gif
Go to the top of the page
+Quote Post
Pyton_000
post 2.05.2018, 08:58:15
Post #4





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 7 507
Pomógł: 1323
Dołączył: 26.10.2005

Ostrzeżenie: (0%)
-----


Vue np. ma history mode i wywala # z urla.
Go to the top of the page
+Quote Post
aras785
post 4.05.2018, 09:06:22
Post #5





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 755
Pomógł: 149
Dołączył: 29.10.2009

Ostrzeżenie: (0%)
-----


Cytat(Pyton_000 @ 2.05.2018, 09:58:15 ) *
Vue np. ma history mode i wywala # z urla.


Dziękuje za informację smile.gif
Go to the top of the page
+Quote Post
sazian
post 10.05.2018, 19:16:44
Post #6





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 993
Pomógł: 133
Dołączył: 19.09.2006
Skąd: B-tów

Ostrzeżenie: (0%)
-----


Cytat(Pyton_000 @ 2.05.2018, 09:58:15 ) *
Vue np. ma history mode i wywala # z urla.


js ma coś takiego wink.gif
Kod
window.history.pushState({}, '', 'to/jest/nowy/url');
Go to the top of the page
+Quote Post
mrc
post 11.05.2018, 15:01:39
Post #7





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 157
Pomógł: 26
Dołączył: 22.09.2008
Skąd: Tarnów

Ostrzeżenie: (0%)
-----


Moim zdaniem zbyt dużo wodotrysków, animacji, przejść, chowania. Bardziej jakbyś chciał pochwalić się "Jakie ja to rzeczy potrafię robić" niż zrobić stronę z dobrym UX.


--------------------
Go to the top of the page
+Quote Post
webmasters
post 15.06.2018, 22:08:14
Post #8





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 1
Pomógł: 0
Dołączył: 15.06.2018

Ostrzeżenie: (0%)
-----


Nowoczesny ale dla przeciętnego polaka 40+ wgl nieintuicyjny jeżeli chodzi o menu.
Go to the top of the page
+Quote Post
tete
post 23.06.2018, 10:43:24
Post #9





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 20
Pomógł: 1
Dołączył: 15.06.2011

Ostrzeżenie: (0%)
-----


Bardzo fajny.
Wysoka półka.
Responsywność do sprawdzenia bo na wielu stronach jest to źle zrobione.
np:
http://ana.ht2.pl/demo1/services/ przy 916px nie łamie się poprawnie.
http://ana.ht2.pl/demo1/portfolio-item/nor...agen-townhouse/ przy 816px tytuł wystaje poza ekran.
Innych aspektów nie sprawdzałem.
Szkoda, że wpisuje się we wszystko co jest na themeforest, na pierwszy rzut oka wygląda super, a później klient się dziwi dlaczego wdrożenie zajęło kilkadziesiąt godzin. Przecież to gotowiec.
Ale jest dobrze, więc trzeba zrobić poprawki i będzie bardzo dobrze.
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

 



RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 26.09.2018 - 02:40